HolotropikumEz a teljes igazságról a rákról, amelyet az orvosok igyekeznek eltitkolni az...

Ez a teljes igazságról a rákról, amelyet az orvosok igyekeznek eltitkolni az emberek elől!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Legalábbis így véli egy híres professzor, aki nem félt elmondani a véleményét. És nincs egyedül.

Sok orvos, kutató úgy gondolja, hogy a rák kialakulásának okai az öröklődésre, a génekre vezethetők vissza. Thomas Seyfried, a Boston College biológus professzora szerint a rák kialakulásában inkább valamilyen anyagcsere-zavar a felelős, erről könyvet is írt, “Cancer As A Metabolic Disease” címmel.

A kutató úgy véli, hogy a rák legyőzésében nagy szerepe lehet a ketogén étrend alkalmazásának.

És nem csak Seyfried professzor gondolja ezt így, hanem Dr. Otto Warburg aki, már az 1920-as, ‘30-as években rájött, hogy a rák keletkezésében szerepet játszik az anyagcsere során keletkező, úgynevezett sejtenergia-defekt, amely beindítja egy sejt kóros, rosszindulatú elváltozását.

Dr. Seyfried szerint mindig a genetikai okokról, mutációkról beszélnek a rákkal kapcsolatban, azt azonban senki sem tagadja, hogy a daganatos betegség kialakulásában anyagcsere-zavar is felelős lehet.

A lényeg az, hogy ha valaki szeretne megtenni pár alapvető dolgot, hogy elkerülje a daganatos megbetegedések kialakulását, akkor drasztikusan csökkentse az elfogyasztott szénhidrát mennyiséget, és próbálja ki a ketogén diétát.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek