KuriózumEz a szent állatod a születési napod szerint: sokat elárul rólad

Ez a szent állatod a születési napod szerint: sokat elárul rólad

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Lehet, hogy nem gondolnád, de az a nap, amikor születtél, sokat elárulhat rólad. Lehet, hogy ismered az asztrológiát, de azt vajon tudod, milyen állat kötődik mondjuk a hétfőhöz, és mit jelent, ha hétfői napon születtél?

Lehet, hogy ez furcsának hangzik, de több igazságot találhatsz benne, mint gondolnád. Az alábbiakban sorra vesszük a hét napjait, megmutatjuk, milyen állat kapcsolódik az adott naphoz, és pontosan mit is jelent ez.

Hétfő: Kecske

Olyan ember vagy, aki mindig képes megvédeni magát. Lehet, hogy nem te vagy a legerősebb, de tudod, hogy védheted meg magad.

Az emberek gyakran fordulnak hozzád segítségért, mert természetedből adódóan gondoskodó típus vagy, de ez néha a károdra válhat.

Határozott és erős vagy, de vannak olyan gyenge pontjaid, amelyeket nem feltétlen tudsz kompenzálni, és ez néha hátráltathat. Összességében jól tartod magad, de még sokat kell dolgoznod. Ez valóban nehéz feladat, de képes vagy rá.

Kedd: Puma

Olyan ember vagy, aki senkitől nem tűri el, hogy játszadozzon vele. Pontosan tudod, ki vagy, és nem hagyod, hogy mások határozzák meg azt, vagy beskatulyázzanak.

Az igazság az, hogy mindig küzdesz valamiért, és ez mindennél jobban edzésben tart.

Szerda: Szarvas

Összességében egy kissé félénk és visszahúzódó vagy, de amikor az emberek jobban megismernek, kellemes meglepetésben lesz részük. Tudják rólad, hogy képes vagy megvédeni magad, és nem is próbálnak meg rávenni olyasmire, amit nem szeretnél megtenni, hiszen olyan emberekkel veszed körül magad, akik igazán törődnek veled.

Mélyen legbelül érzel magadban valamin bizonytalanságot, de mivel most nem vagy képes változtatni ezen, nem aggódsz miatta túlságosan. Noha még sok a tennivalód, hogy fejlődni tudj, de jó úton jársz, és egyértelmű céljaid vannak. A dolgok egyre jobbra fordulnak az idő múlásával. Az élet még a legnehezebb időkben is igazi öröm a számodra.

Csütörtök: Holló

Rendkívül intelligens vagy, de ugyanakkor gyakran félreértenek. Úgy tűnik, az emberek kedvelnek, de ugyanakkor távolságtartóak is veled. Bizonyos okokból rendkívül zárkózott vagy, és csak keveseket engedsz be a szívedbe.

A dolgok természetesen néha nehezen mennek, de te mindig sikerrel jársz. Szeretsz szórakozni, de azt is tudod, mikor kell komolynak lenned. Összességében elmondható, hogy logikusan és megfontoltan gondolkodsz.

Péntek: Nyúl

Annak ellenére, hogy egy kissé szégyenlős vagy, mindig pontosan tudod, mikor, mit kell tenned. Bolondos vagy, de sokszor szerény és visszafogott maradsz, amikor mások nem képesek ugyanerre.

A dolgok természetesen nem mindig azok, aminek látszanak, de te kifejezetten jó fogás vagy, és ezt mások is nagyon gyorsan észreveszik.

Szombat: Béka

Olyan típusú ember vagy, aki szeret irányítani, de nem nagyon tudod, hogy vedd kézbe a dolgokat. Hajlamos vagy előbb cselekedni, mint gondolkodni, és ez néha problémákat okozhat.

Sok szempontból konfliktusba kerülsz saját magaddal, de mivel folyamatosan fejlődsz, ez még megváltozhat. Úgy tűnik, hogy magasak az elvárásaid, de ez nem feltétlenül igaz.

Vasárnap: Farkas

Távolságtartó vagy, de nem szégyenlős. Tudod, hogy bizonyos emberek nem érdemlik meg, hogy közel kerüljenek hozzád, és ez egyáltalán nem is zavar. Tudod, milyen úton kell haladnod, és azt is tudod, hogy juthatsz el oda, ahová szeretnél. Persze időnként küszködnöd kell, de nagyszerű támogatási rendszert építettél ki, és bármit megtehetsz, amit csak akarsz.

Mindig keményen dolgozol, hogy elérd a céljaidat. A dolgok általában nem úgy hatnak rád, mint a többi emberre, és ez egy hatalmas előny. Bár nem vagy mindig boldog, de mindig gondoskodnak rólad.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek