KuriózumEz a nő bizonyítani tudja, hogy 52-szer rabolták el őt a földönkívüliek!

Ez a nő bizonyítani tudja, hogy 52-szer rabolták el őt a földönkívüliek!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy brit nő tanúvallomása tartja sokkban most a világhálót: azt állítja, gyerekkora óta összesen ötvenkét alkalommal rabolták el őt a földönkívüliek, és ezt különböző „sérülésekkel” bizonyítani is tudja. Hajmeresztő dolgokat tapasztalt meg, és ezekről részletesen be is számolt.

Ez a nő bizonyítani tudja, hogy 52-szer rabolták el őt a földönkívüliek!

Paula Smith Nagy-Britanniában él, nemrég töltötte be az 50-et, és a szállítás területén dolgozik. Azt állítja, élete egy rémálom már kisgyerekkora óta, amikor a földönkívüliek először elrabolták őt. Az eset azóta többször is megismétlődött, ezt pedig „háromszög alakú sebhelyekkel” tudja alátámasztani. A nő meg is mutatta ezeket a sérüléseket, melyeket az egyik elrablás idején szerzett, mi több, Paula egy rajzot is készített az ezüst bőrű elkövetőkről, hogy bebizonyítsa az igazát – írja a Mirror című magazin.

„Eddigi életem során 52 természetfeletti esetet tapasztaltam meg. Nem tudtam előre, mikor történik meg újra, nincs semmilyen figyelmeztetés, egyszerűen csak bekövetkezik. Annyit tehetek, hogy továbblépek, egyébként megőrülök.” – mesélte az asszony.

Paula szerint, eddig még „sosem látott technológiát” tártak fel előtte a földönkívüliek.

Miközben egy hatalmas űrhajóban tartózkodott, az elrablói egy különleges, az emberiség számára ismeretlen technológiát mutattak meg neki. A nő azt állítja, a földönkívüliek gyönyörű tájakat is vetítettek neki, illetve egy kristálytiszta folyót, ami az ő szeme láttára vált koromfeketévé. Amikor a kék ég is vérvörössé változott, akkor döbbent rá, hogy amit lát, az valójában a Föld pusztulása, melyet az „emberi falánkság” idéz elő.

Paula szerint, minden egyes visszatérés a Földre háromszögű sebhelyeket okozott, ugyanakkor ujjnyomok is látszódtak a karjain. 1982-t írtak, amikor először látott életében földönkívülit. Egy erdőben volt, síri csendben, amikor hirtelen besötétedett, és „egy bumeráng alakú valami, kiálló karokkal” közeledett felé. Minden kar végén fény volt: kék, zöld, mint a repülők propellerjei, csakhogy nagyjából 30 méter szélesek és ugyanannyi méter hosszúak, valamint az óra járásával megegyező irányba forogtak.

Paula Smith le is rajzolta a földönkívülieket, és megmutatta a karján lévő jeleket.

„Emlékszem, hogy megpróbáltam elszaladni, de mintha mozgó talajon lettem volna, elestem, és elveszítettem az eszméletem. A családom azt mondta, négy órát hiányoztam, de én semmire sem emlékszem ebből az időszakból.” – egészítette ki a történetét Paula.

Azóta ezek a furcsa események többször is megismétlődtek. Volt, amikor az ágyából ragadták őt el, vagy a hálószobája ablakából, élete során több mint ötven alkalommal!

„Eddig sosem beszéltem róla, mert az emberek azt hinnék, bolond vagyok. De rajtam kívül még ezrek vannak, ha nem milliók, akik szintén keresztülmentek hasonló tapasztalaton.” – tette hozzá a nő, aki úgy gondolja, ebben a meglehetősen furcsa helyzetben mégsincs egyedül.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek