A kis Mayah egy ritka genetikai rendellenesség miatt úgy született, hogy egy hajtincse ősz volt. Bár a kislány külseje a legtöbbeket meglepte, az édesanyjának olyan érzés volt a lányára nézni, mintha saját magát látná kisebb kiadásban.

Mayah-nak egyedülálló szépségének köszönhetően már több mint 23.000 rajongója van az Instagramon.

Különleges megjelenését piebaldizmus (piebaldism) okozza

A piebaldizmus a melanociták hiányát okozza, ez az a sejttípus, amely felelős a melanin termeléséért a szervezetben. A melanin pigment felelős a szemünk, a hajunk és a bőrünk színéért. Ennek hiánya világosabb bőr- és hajfoltokhoz vezet.

Mayah édesanyjától örökölte a nem mindennapi küldő adottságot

Talyta, Maya anyukája is piebaldizmussal rendelkezik. Ez a genetikai állapot tulajdonképpen mélyen gyökerezik a családjában. A Bright Side-nak adott interjújában elárulta, hogy nagyapjának, nagynénjének, 2 unokatestvérének és az anyjának szintén volt velük született szürke hajtincsük.

Mayah élvezi, hogy annyi szeretetet kap az emberektől

Annak ellenére, hogy Mayah még csak 2 éves, és nem érti a közösségi média fogalmát, felismeri önmagát a képeken, amiket az anyukája az Instagramra tölt fel. „Ez Mayah”, mondja ilyenkor.

Amellett, hogy pózol a képeken, táncolni is imád

Mayah szeret a babáival játszani, táncolni, rajzfilmeket nézni és strandolni. Az édesanyja azt mondta, amikor először vehette a karjaiba a kislányát, odavolt a gyönyörűségtől, és varázslatosnak találta, hogy a lánya ennyire hasonlít rá.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.