Egyszer egy férfi úgy döntött, hogy egy nagyon kicsi és különleges házban szeretne élni, ezért kutakodni kezdett a világban. Az első ház, ami megragadta a figyelmét az egy fatörzs alakú házikó volt, és egyenesen úgy nézett ki, mintha az Alice Csodaországban hasábjairól került volna elébe. Szerette a rusztikus jellegét, de a formájával nem volt kibékülve, ezért továbbállt.

mesehaz1

A következő házban is talált olyant, ami tetszett neki, az alakja különösen lenyűgözte, de kissé hangulatosabbra vágyott, ezért tovább keresett. A kitartó munka meghozta gyümölcsét, hisz az egyik oldalon rábukkant egy házra, amelybe egy csapásra beleszeretett.

A Jack Sparrow Ház az angliai Cornwall megyében található és bárki kibérelheti egy éjszakára vagy többre. De mitől is olyan különleges ez a ház?

Tulajdonosa, Jack Sparrow 9 hónap alatt építette újrahasznosított anyagokból. Porthallow gyönyörű tengerpartja mindössze tízpercnyi sétára van a háztól, amelyben a csendes, nyugtató álmot a ház körüli fák susogó levelei biztosítják. Talán ez is az oka annak, hogy az ajtó és az ablakok falevél alakúak.

mesehaz2

mesehaz3

mesehaz4

mesehaz5

A tetőtérben egy kétszemélyes ágy kapott helyet, míg a földszinten található az étkező és a konyha.

mesehaz6

mesehaz7

mesehaz8

mesehaz9

A konyhában két tűzhely is van, ám ha egy forró zuhanyt szeretnénk, akkor egy rövid sétát kell tennünk a közelben található szépen felújított „lószállítóig”, amelynek dupla ablakai kiválóan szigetelnek. A házba fűtést is szereltek a hűvösebb éjszakákra, így igazán mennyei érzés lehet ebben a tündérlakban megszállni.

mesehaz10

mesehaz11

mesehaz12

mesehaz13

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.