Ez a kicsi házikó úgy néz ki, mint egy mesebeli lak. De nézd meg mit rejt magában. WOW!

Egyszer egy férfi úgy döntött, hogy egy nagyon kicsi és különleges házban szeretne élni, ezért kutakodni kezdett a világban. Az első ház, ami megragadta a figyelmét az egy fatörzs alakú házikó volt, és egyenesen úgy nézett ki, mintha az Alice Csodaországban hasábjairól került volna elébe. Szerette a rusztikus jellegét, de a formájával nem volt kibékülve, ezért továbbállt.

mesehaz1

A következő házban is talált olyant, ami tetszett neki, az alakja különösen lenyűgözte, de kissé hangulatosabbra vágyott, ezért tovább keresett. A kitartó munka meghozta gyümölcsét, hisz az egyik oldalon rábukkant egy házra, amelybe egy csapásra beleszeretett.

A Jack Sparrow Ház az angliai Cornwall megyében található és bárki kibérelheti egy éjszakára vagy többre. De mitől is olyan különleges ez a ház?

Tulajdonosa, Jack Sparrow 9 hónap alatt építette újrahasznosított anyagokból. Porthallow gyönyörű tengerpartja mindössze tízpercnyi sétára van a háztól, amelyben a csendes, nyugtató álmot a ház körüli fák susogó levelei biztosítják. Talán ez is az oka annak, hogy az ajtó és az ablakok falevél alakúak.

mesehaz2

mesehaz3

mesehaz4

mesehaz5

A tetőtérben egy kétszemélyes ágy kapott helyet, míg a földszinten található az étkező és a konyha.

mesehaz6

mesehaz7

mesehaz8

mesehaz9

A konyhában két tűzhely is van, ám ha egy forró zuhanyt szeretnénk, akkor egy rövid sétát kell tennünk a közelben található szépen felújított „lószállítóig”, amelynek dupla ablakai kiválóan szigetelnek. A házba fűtést is szereltek a hűvösebb éjszakákra, így igazán mennyei érzés lehet ebben a tündérlakban megszállni.

mesehaz10

mesehaz11

mesehaz12

mesehaz13

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top