HolotropikumEz a keverék 30 nap alatt ragyogó fehérré varázsolja a fogakat! Csak...

Ez a keverék 30 nap alatt ragyogó fehérré varázsolja a fogakat! Csak két alapanyag szükséges hozzá!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A következő konyhai alapanyagok szinte bármelyik háztartásban előfordulnak, vagy ha nem, a legközelebbi kis üzletben is biztosan találni belőlük. Mindössze citrom kell, illetve annak a leve, és szódabikarbóna.

fogfeherites

Elkészítés: Egy fél citromból facsarjuk ki a levet, ehhez keverjünk hozzá egy evőkanál szódabikarbónát. Mikor alaposan elkevertük, és pasztaszerű állaga lett az egésznek, mártsuk bele a fogkefénket, lehetőleg újat, alaposan sikáljuk végig a fogainkat, legkevesebb 3 percig. A végén jól öblítsük ki a szánkat.

Ezt a házi fogfehérítő eljárást csak egy héten egyszer szabad alkalmazni, de így is egy hónap múlva sokkal fehérebb árnyalatú fogsorral mosolyoghatunk a világra. Azért csak heti egyszer szabad ezzel a házi fogkrémmel fogat mosni, mert ha gyakrabban használnák, akkor kárt okozhatna a fogzománcban.

Az is fontos, hogy erre legyen egy külön fogkefe, ne keverjünk a mindennapos használatúval. Amennyiben nincsen citromlé odahaza, a víz is megteszi, 1–2 evőkanál hozzáadásával is el lehet készíteni a krémet.

Akiknek fogszabályzójuk van, nem próbálják ki ezt a módszer. Ha netán lenyelünk egy picit a krémből, nem kell megijedni, ekkora mennyiség semmilyen problémát nem idéz elő.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek