OtthonEz a 8 tipp segít, hogy növeld otthonod rezgésszintjét!

Ez a 8 tipp segít, hogy növeld otthonod rezgésszintjét!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Jártál már egy gyönyörűen berendezett, harmonikus és kényelmes lakásban, ahol úgy érezted, a terek már-már beszélnek hozzád? Láttad, a tárgyak mindegyike hogyan harmonizál egymással egy kiegyensúlyozott feng shuit hozva létre? Nekünk is ilyen tereket kellene kialakítanunk!

lakas

Ha te is szeretnél egy felemelő környezetet varázsolni otthonodból, kövesd ezeket a lépéseket!

1. Takaríts ki és adományozz el dolgokat

Először vegyél szemügyre minden szobát. Amikor takarítasz és elrendezed a dolgokat, megérintve őket és figyelmet szentelve azoknak, automatikusan energetikailag feltöltöd őket és ezzel a teret is. Nézz végig a dolgaidon és fontold meg, hogy mire van igazán szükséged. Biztosan mindenfelé hevernek olyan régi dolgok, amiket te már nem használsz, de más biztosan hasznukat venné. Ne félj megválni ezektől, hisz ezek is az élet körforgásába tartoznak.

2. Égess tömjént

Különböző növények vagy tömjénpálcikák égetése nem csak egy csodálatos, nyugtató illatot varázsol, hanem a tér vibrációját is növeli. Mindent különböző frekvenciájú energia alkot, a zsálya füstölése például magas energiaszinteket hoz létre kellemes illatának köszönhetően, amely nyugodtság, boldogság és egyszerűen a jó közérzet tapasztalásában nyilvánul meg.

3. Dekorálj

Alakítsd tereidet önmagad formájára – aki vagy, amit kedvelsz, és ahogyan mindezt kifejezed. Mi szól leginkább a lelkedhez? A futurisztikus, sima felületek minimalista, mégis álomszerű elrendezésben, vagy a régi hagyományőrző, viktoriánus stílusú, nyikorgó faház? Mindkettőnek megvan a maga varázsa. Használj színes tapétákat, kendőket, sólámpát, mindenféle kristályokat, gömbcsillárokat. Díszíts olyan dolgokkal, amelyek úgy érzed, téged fejeznek ki.

4. Meditálj

Meditálással, a testünk energetizálásával nő a saját rezgésszintünk, aminek hullámai a környezetre is áttevődnek. Amikor felemelően, izgatottan vagy éppen nyugodtnak és boldognak érezzük magunkat, a belőlünk áradó energia keveredik a környezetünk energiájával. Minden kapcsolatban van egymással, szilárd, 3D-s testünk is egy egyre változó energiahalmaz, ami szoros kapcsolatban van környezetével. Érdemes tehát meditálni, mert ezzel gyakorlatilag fénnyel árasztjuk el a teret, ahol vagyunk.

5. Illóolajok

Ugye ismerős, mikor az üzletben ellenállhatatlan késztetést érzel arra, hogy az összes átható illatú illóolajat végigszagold? Melyik a kedvenced? Válaszd ki azt, amely egy emléket, egy érzést ébreszt fel benned, vagy amelyikbe csak szimplán akkor szeretsz bele. Vannak olyan aromák, amelyek gyerekkori emlékeket idéznek fel bennünk, és vannak, amelyek egészen újak számunkra. Használhatjuk párologtatva, flittezve vagy akár egy pamutruhára csepegtetve áttörölhetjük vele a fa felületeket – kimondottan jó ez az ágykeret esetében.

6. Szerezz be növényeket

A növények gyönyörűek, mutatósak és feldobják a helyiséget. Érdemes beszerezni belőlük párat – néhány futó-, álló-, vagy kúszó növény izgalmassá teszi a szobákat. Ültethetünk fűszermagokat is cserépbe, kiváló dekorációi lehetnek a konyhának, és még ehetőek is!

Tisztítják és frissítik a levegőt, összhangot és harmóniát sugároznak – s mivel élőlények, kiválóan emelik a terek rezgésszintjét.

7. Tegyél zenét

Milyen zenét kedvelsz? A lágy, dallamos zene segít nyugodt, ugyanakkor felemelő hangulatot teremteni. A rap vagy metál zene is növelheti a rezgésszintet, csak éppen más hangulatot teremtve. Tapogasd ki, érezz rá a szoba energiáira és tegyél a hangulatával harmonizáló zenét. Néha a gyors, ütős tánczene dobja fel leginkább a szoba hangulatát.

8. Alakíts ki helyet a társas életnek

A lakhelyed otthont adhat a legjobb és legközelebbi barátaiddal való találkozásnak is. Akár hajnalba nyúló mélységes beszélgetések vagy bolondos videojátékok űzése legyen, ezek a dolgok mindig közelebb hoznak egymáshoz. Ha ki tudsz alakítani egy helyet külön a szórakozásra, ez külön élményt nyújthat mindannyiatoknak.

Egyed Zsuzsanna

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek