KoktélEz a 7 csodálatos könyv bárkit megszabadít a depressziótól

Ez a 7 csodálatos könyv bárkit megszabadít a depressziótól

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

7 könyv, ami elfeledtet veled minden rosszat, és mindent, amiről úgy gondolod, boldogtalanná tesz.

1. A hétfő szombaton kezdődik – Arkagyij és Borisz Sztrugackij

Az orosz szerzők bestsellere tele van fantasztikus és paranormális elemekkel. Egy fiatal programozó egy orosz kisvárosban különös dolgokat tapasztal meg, amelyekre nincsen tudományos magyarázat.

2. Árvák hercege (The Cider House Rules) – John Irving

Klasszikus amerikai regény, egy család története, akik egy abszurd, értelmetlen világban próbálják megtalálni a harmóniát és az egyensúlyt az örökkévalóság és mulandóság között.

3. Három ember egy csónakban – Jerome K. Jerome

Hihetetlen és intelligens történet a híres angol író-humorista tollából. Három férfi eseménydús utazásra indul, közben érdekes és komikus helyzetekbe keverednek, amelyek során végig sikerül megőrizniük a méltóságukat.

4. Amíg élek (Before I Die) – Jenny Downham

A regény hősnője egy 16 éves fiatal lány, aki még csak most kezdi el az életét, és rengeteg megvalósításra váró célja van. Készít egy listát azokról a dolgokról, amiket szeretne megtapasztalni az életben. Azonban ez a lány nem olyan, mint más kamasz lányok, neki valóban mindent most kell elérnie. Az Amíg élek őszinte és bátor történet, realista stílusban.

5. Naiv. Szuper. – Erlend Loe

A szerző legismertebb regényében a 30 éves főhős szemszögéből szemlélhetjük a világot, aki éppen egy életkori válságot él meg. A könyv egyszerűségre törekszik, ironikus, humoros hangvétele mindenkit magával ragad.

6. Ízek, imák, szerelmek – Elizabeth Gilbert

Egy nő története, aki miután átesett egy váláson, depresszión, sikertelen szerelmi kapcsolaton, végül úgy dönt, gyökeresen megváltoztatja az életét. Eladja a lakását, búcsút vesz a szeretteitől, és elindul, hogy beutazza a világot.

7. Érdemes élni ( Fried Green Tomatoes at the Whistle Stop Cafe) – Fannie Flagg

Ha hangok segítségével próbálnánk meg leírni ezt a könyvet, azt mondhatnánk, tele van nevetéssel, sírással, társalgással, vonatzakatolással, levélzörgéssel, és sok más apró hanggal. Ha igazán figyelsz ezekre a hangokra, egy amerikai kisváros történetét mesélik el, ahol szerelem, fájdalom, félelem és remény, barátság és ellenségeskedés fonódnak kuszán egymásba.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek