LélektárEz a 6 spirituális jel mutatja, hogy erős aurád van

Ez a 6 spirituális jel mutatja, hogy erős aurád van

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Találkozunk emberekkel az életünkben, akik különböző reakciót váltanak ki belőlünk… Vannak, akikkel egyszerűen nem bírunk megférni egy helyen, akik valósággal taszítanak, és vannak, akiknek a jelenléte megnyugvással tölt el, egyfajta tagadhatatlan szépséget áraszt, akik mágnesként vonzanak magukhoz – ők azok, akik lenyűgöző aurával rendelkeznek, egy energiamezővel, amely körülveszi és beburkolja őket.

Mindannyiunknak van aurája. Ezt úgy lehet leírni, mint a személyünkből áradó finom rezgéseket, amelyek tükrözik az aktuális állapotunkat és lelkiállapotunkat. Érdekes, hogy érzelmi állapotunktól függetlenül kényelmet és örömöt találhatunk bizonyos személyek társaságában!

Mert ez a folyamat nem a tudatunkból, hanem a belső, spirituális énünkből fakad – anélkül értjük, hogy az elménk ezt diktálná nekünk, hogy ezeknek az egyéneknek az aurájából sugárzó erő képes felemelni és inspirálni bennünket.

De honnan tudhatjuk, hogy ez a megmagyarázhatatlan komfortérzés és vonzalom az erős aurának tulajdonítható? Illetve, hogyan állapíthatjuk meg, hogy mi rendelkezünk-e ezekkel a magas rezgésekkel? Létezik 6 kulcsfontosságú jel, amely erről árulkodik.

1. Megvan benned a pozitív gondolkodás ereje

Ha el tudod mondani magadról, hogy mindent egy pozitív szemüvegen keresztül érzékelsz, és folyamatosan pozitivitást sugárzol, akkor jó eséllyel erős aurával rendelkezel. Az ilyen személyeket a negativitás taszítja, és természetes módon vonzódnak az optimista gondolatok és érzelmek felé.

És ez a környezetükre is hatással van: az embereket vonzza a mágneses energiájuk, vigaszt és boldogságot találnak a jelenlétükben. Azzal, hogy a problémákon való rágódás helyett a megoldásokra összpontosítasz, a megerősítések és a pozitív energia révén reményt ébresztesz mindenkiben, aki körülötted van.

2. Örömteli a viselkedésed

Észrevetted már, hogy a lelked az élet legapróbb örömeire is szárnyra kel? Hogy képes mosolyt csalni az arcodra egy kisbaba vagy akár egy kedves állat, egy szép virág látványa? Egy boldog ember ellenállhatatlan vonzerővel rendelkezik – a felvillanyozó energiája a tiszta öröm forrása.

Kutatások is azt mutatják, a nagyszerű humorérzékkel rendelkezők általában egészségesebb és kreatívabb életet élnek, és eközben csodálatot váltanak ki másokból. Amikor te is ilyen emberekkel veszed körül magad, úgy érzed, az életkedvük és magával ragadó kisugárzásuk által feltöltődve, megválthatod a világot!

3. Bizalmat ébresztesz másokban

Az erős aurával rendelkező emberek bizalmat gerjesztenek másokban. Ez az egyik legvonzóbb tulajdonság, amivel valaki rendelkezhet. És ez annak köszönhető, hogy ezekből az egyénekből csak úgy árad az önbizalom, aminek hatására a környezetük megnyílik előttük, ösztönösen megbíznak bennük.

Ha te is tapasztaltál már hasonlót – hogy gyakran osztják meg mások veled a magánügyeiket, útmutatást kérnek tőled, ez azt jelenti, az értékeid és elveid bizalmat ébresztenek, biztosítva másokat arról, hogy számíthatnak rád. Ezek a tulajdonságok pedig mind hozzájárulnak az aurád erejéhez, és alakítják azt a benyomást, amelyet a környezetedben keltesz.

4. Magas rezgési frekvenciával rendelkezel

Az erős aurával rendelkező egyén mindig tele van motivációval, és rendelkezik azzal a rugalmassággal, hogy az élet apró kudarcai sem tántorítják el őt könnyen. Az energikusságuk ragályos, a lelkesedésük másokat is magával ragad. És ami a legvonzóbb, hogy a legkisebb dolgokban is örömüket lelik.

Nem hajlandók engedni a letargiának vagy a halogatásnak, ehelyett inkább az aktív életmódot választják, és minden pillanatot lelkesedéssel élnek meg. Ezek a vibráló személyiségek mély hatást gyakorolnak másokra, arra ösztönözve őket, hogy ugyanezt a lendületet magukban is megteremtsék.

5. Játékos lélekkel rendelkezel

Ahogy belecsöppenünk a felnőtt-lét kihívásokkal és bizonytalanságokkal teli világába, hajlamosak vagyunk elveszíteni a kapcsolatot a bennünk rejlő pajkossággal, játékossággal. Vannak azonban egyének, akik képesek érett felnőttek lenni úgy is, hogy felvállalják a bennük élő gyermeket. Ők azok, akik képesek megnevettetni és jókedvre deríteni minket, pusztán az élethez való általános hozzáállásukkal.

Azzal, hogy a világot a gyermeki szemszögből látják, megkönnyítik az őket nyomasztó terheket. Hogy ilyen emberré váljunk, el kell fogadnunk a szabadságot, hogy követhetjük a saját szenvedélyeinket anélkül, hogy mások véleménye megfélemlítene. Mert azok, akik valóban számítanak, támogatni fognak minket, (és végül még azok is, akik nem).

6. Hálás a szíved

Az erős aurával rendelkező ember mély hálaérzéssel rendelkezik, ami áthatja az egész élethez való hozzáállását. Akiben ott él a hála, az nem panaszkodik, hanem az élet minden aspektusában megtalálja a jót, értékeli és megbecsüli azt, és szilárdan hiszi, hogy ha a pohár tele oldalát nézi, azzal még több jót vonz magához. Ez a mély hálaérzés a megingathatatlan pozitív hozzáállásról és magabiztosságról tanúskodik, és egyértelműen az erős aurával rendelkező emberek ismertetőjegye.

Akkor tehát, a te aurád milyen?

Amennyiben úgy érzed, te is erős aurával rendelkezel, és megtestesíted a fent említett tulajdonságokat, fontos, hogy teljes mértékben elismerd és magadévá tedd őket. Rendkívüli személyiség vagy, amely mások számára vonzó, csábító és mély hatást gyakorol. Annyi a dolgod, hogy csak légy hű önmagadhoz – hozz még több pozitivitást a világba azzal, hogy szelíd, mégis erőteljes jelenléteddel inspirálod és felemeled azokat, akik keresztezik az utadat!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek