Az, hogy magányosnak érzed magad, még nem jelenti azt, hogy senki sem szeret téged. Az élet egy állandó küzdelem, de nem szabad feladni soha, bátrabb vagy, mint gondolnád, és erősebb, mint amilyennek látszol. Képes vagy hegyeket megmozgatni, és bármit megtenni!

Ha úgy érzed, hogy a stressz kezdi átvenni az uralmat az életed felett, mondogasd magadnak az alábbi 4 dolgot!

1. Senki más nem teheti meg helyetted

Csináld tovább: soha ne add fel azt, amiről úgy érzed a szíved legmélyén, hogy ez a te utad. Legyenek álmaid, hiszen ezek sokkal erősebbek, mint a félelmeid. Dönts tudatosan, ne bízz mindent a “majd csak lesz valahogy”-ra. Bízz magadban, és mondogasd gyakran, hogy többet érdemelsz.

Küzdj azért, hogy a lehető legszebb életet élhesd! Figyelj a belső hangodra, ne a körülötted lévők elvárása szerint alakítsd az életed. Ez a te utad, a te életed, a te jövőd, a te sorsod. Senki sem cselekedhet helyetted, neked kell jól alakítanod az életed.

2. Az élet nem könnyű, de megéri

Ahhoz, hogy álmaid teljesüljenek, sok türelemre, erőfeszítésre, bátorságra és kitartó munkára van szükséged. Minden reggel dönts úgy, hogy készen állsz a továbblépésre és a tegnapinál keményebben fogsz harcolni. Nem lesz könnyű, de végül megéri.

3. Nem az a személy vagy, aki a tegnap voltál

Nem az a személy vagy, aki egy évvel ezelőtt voltál. Nem az a személy vagy, aki egy hónappal ezelőtt voltál. Nem az a személy vagy, aki egy hete voltál. Nem az a személy vagy, aki egy nappal ezelőtt voltál. Nem az a személy vagy, aki egy perccel ezelőtt voltál. Nem az a személy vagy, aki egy másodperccel ezelőtt voltál.

Az vagy, akinek most, ebben a pillanatban gondolod és hiszed magad.

4. Azt, hogy mit érzel a nehéz időkben, még nem biztos, hogy az a valóság!

Az, hogy félsz, még nem jelenti azt, hogy veszélyben vagy. Az, hogy magányosnak érzed magad, még nem jelenti azt, hogy senki sem szeret téged. Az, hogy csalódottnak érzed magad, még nem jelenti azt, hogy minden ember összetörte a szíved. Az, hogy úgy gondolod, kudarcot vallottál, még nem jelenti azt, hogy ez valóban így van.

Ne kételkedj, menj tovább, hogy olyannak láthasd önmagad, amilyen valójában vagy. Cseréld le a negatív gondolatokat pozitívra, néha csak egy kicsit bele kell feledkezni abba, hogy is érzed magad, hogy emlékezhess arra, mi az, amit valóban megérdemelsz az életben.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.