HoroszkópEz a 4 csillagjegy lesz a legszerencsésebb a szerelemben 2023 szeptemberében a...

Ez a 4 csillagjegy lesz a legszerencsésebb a szerelemben 2023 szeptemberében a kínai horoszkópban

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A kínai horoszkóp 4 csillagjegye különösen szerencsés lesz a szerelemben 2023 szeptemberében. De előbb lássuk, mit tartogat ez a hónap mindannyiunk számára.

A csalódottság gyorsan átváltozhat örömbe, a szívfájdalmak elmúlnak, a sebek pedig begyógyulnak, és az, hogy ha egyszer elveszítettük a szerelmet, még nem jelenti azt, hogy ez örökre szól.

Ha most épp bizonytalanságban vagy, és nem tudod, mit kezdj a szerelmi életeddel, akár azért, mert nem tudod, akarsz-e egyáltalán valakit az életedben, akár azért, mert a lelki társadat keresed, de még nem találtad meg az igazi szerelmet, itt az ideje, hogy befelé fordulj, és közelebbről is megvizsgáld, mi rejlik igazán benned. A világ nem adhat választ ilyen személyes kérdésekre. Senki sem mutathatja meg neked a helyes utat, mert ezt csak te magad fedezheted fel.

Szeptembernek a Ji csing 58. hexagramja, Az öröm, A tó felel meg. Az energia, ami felénk áramlik most örömteli és elragadó, de nem tudsz vele összhangba kerülni, ha megfeledkeztél a lelked mélyén lakozó gyermeki énedről. Tegyél legalább egy olyan dolgot ebben a hónapban, ami szeretettel és örömmel tölti el a szívedet, és ezzel szinte mágnesként még több hasonló élményt fogsz magadhoz vonzani. Ha azt fontolgatod, hogy megállapodsz valakivel, most van itt az ideje, hogy elbeszélgessetek a gyerekvállalásról.

A 4 csillagjegy, akik 2023 szeptemberében a legszerencsésebbek lesznek a szerelemben

1. Kutya (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Ami a te szerencsédet illeti a szerelemben idén szeptemberben, az csendes és befelé forduló lesz. A képzeleted és a belső világod kerül előtérbe, és ezeken keresztül erőt és önbizalmat találsz, akár kapcsolatban élsz, akár egyedülálló vagy.

Ha egyedülálló vagy, az időzítés még nem megfelelő ahhoz, hogy a lelki társad megérkezzen az életedbe. Bízz az univerzum titokzatos működésében, és abban, hogy összehangolja az utadat a lelki társadéval. Gondolj arra, mekkora balszerencse lenne, ha rosszkor találkoznál a megfelelő emberrel. Használd ki ezt az időt és ezt az áldott energiát arra, hogy szeretettel fordulj önmagad felé, és lezárd azokat a fejezeteket, amelyek a múltban fájdalmat okoztak neked. Az energiatisztítások és a terápia segítenek abban, hogy a középpontba helyezd magadat, és ezáltal teljes és erős legyél.

Ha párkapcsolatban élsz, a szerencse ebben a hónapban olyan döntéseket hoz az utadba, amelyek potenciálisan jó irányba fordíthatják a dolgokat. Előfordulhat, hogy túl sok felelősséget vállalsz magadra, és nem engeded, hogy a partnered egyenlően osztozzon azokon veled. Itt az ideje, hogy hatékonyan kommunikáljatok erről.

Valóban a megfelelő emberrel vagy együtt, ha erre gondolva rettegés vagy aggodalom tölt el? Miért ne akarná a lelki társad megkönnyíteni az életedet, ahogyan te is megteszed ezt érte? A szerencse ebben a hónapban a te oldaladon áll, amennyiben hajlandó vagy megragadni azt.

2. Nyúl (1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

A szerelmi szerencséd ebben a hónapban a Nap ragyogását sugározza. Másrészt 2023 a Nyúl éve, és az áldás továbbra is hullámokban érkezik az életedbe. Ha egyedülálló vagy, ez a szerencsés energia utakat nyit meg előtted, és megkönnyíti azokon az ajtókon való átlépést, amik a következő szintre visznek. A szerelmi életed és a karriered most összefonódni látszanak.

Egyes Nyulak számára ez az energia hamarosan elhozza számukra a megfelelő partnert, aki tökéletesen illik hozzájuk. De ez a szerencse fokozza a bájodat és a ragyogásodat is, és megkönnyíti a továbblépést olyan területeken, ahol az emberek úgy tesznek, mintha nem lennének előítéleteik, de mégis vannak.

Ha párkapcsolatban élsz, ebben a hónapban vigyázz a mérgező emberekkel a saját vagy a partnered családjában. A szerencse megsúgja, hogy kiket kell kerülnöd, milyen összejöveteleken érdemes részt venned, és kinek mit kell mondanod. De még a szerencse sem tud megvédeni, ha hagyod, hogy az illúziók fátyla eltakarja a valóságot a szemed elől, és a legjobbat feltételezed azokról az emberekről, akik eddig csak a legrosszabb oldalukat mutatták meg neked. Egyes esetekben ez az energia akár a gyerekeid jövőjét is megpróbálhatja megvédeni, ezért légy nagyon óvatos.

Ha úgy érzed, hogy szükséged van erre, akár egy talizmánt is beszerezhetsz, hogy megakadályozd a negatív energiák bejutását az életedbe. Néha csak ennyi kell ahhoz, hogy a szerencse könnyedén megtalálja a hozzád vezető utat.

3. Kecske (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

A szerencse ebben a hónapban véget vet a szerelmi bántanak, de ez a jegy minden szülötte számára valami mást jelent. Egyeseknek segíthet például abban, hogy továbblépjenek életük legrosszabb kapcsolatából. Másokat pedig megakadályoz abban, hogy a rossz emberbe szeressenek bele.

Ha egyedülálló vagy, sokat segíthet, ha naplót vezetsz a szerelemmel és kapcsolatokkal összefüggő érzéseidről. Tedd fel magadnak azokat az alapvető kérdéseket, amelyeket az emberek elfelejtenek feltenni, mielőtt fejest ugranál egy romantikus helyzetbe. Mit remélsz az életedtől és a jövődtől? Milyen partner illik bele ebbe a képbe? Mit tudsz felmutatni, ami méltó partnerré tesz téged egy hasonlóan méltó ember számára? Mit remélsz, hogyan fog kinézni a párkapcsolatod (anélkül, hogy figyelembe vennéd mások meghatározásait és elvárásait).

Ha párkapcsolatban élsz, akkor te és a partnered jelenleg jó irányba tartotok. Haladjatok tovább erővel és bátorsággal, és minden rendben lesz. A szerencse most megadja a szükséges szelet, de előbb ki kell bontanotok a vitorláitokat, és meg kell választanotok a követendő irányt (amit valószínűleg már meg is tettetek). Most van itt az ideje, hogy elgondolkodjatok a saját és szeretteitek egészségéről, és arról, hogy bontakozik ki a történetetek, ahogy öregedtek.

4. Bivaly (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

A szerelmi szerencséd ebben a hónapban furcsán nyilvánul meg. Óva int téged attól, hogy bedőlj a szép szavaknak, amelyeket nem követnek hasonló cselekedetek. De ha eltávolodsz azoktól, akik ilyen stratégiát alkalmaznak, a szerencse jóval többet is tehet érted, minthogy megment a buktatóktól és problémáktól.

Ha egyedülálló vagy, vizsgáld meg alaposabban azokat az embereket, akik a belső körödhöz tartoznak, és akik a legnagyobb hatással vannak rád. Vajon a szerelemről és a kapcsolatokról alkotott negatív hiedelmeik vagy az életről alkotott nézeteik károsan hatnak rád és kimerítenek érzelmileg? Lehetséges, hogy erős érzéseket táplálsz valaki iránt, de emiatt nem merted kifejezni azokat?

Ha párkapcsolatban élsz, akkor te és a partnered most már határozottan egy csapatot alkottok. Senki sem állhat kettőtök közé, amennyiben tudatában vagytok ennek, és nem engeditek, hogy ez megtörténjen. De tisztában kell lennetek azzal, hogy valaki megpróbálhat közétek állni. Ez lehet egy barát, egy szülő vagy akár egy testvér is.

Eddig ugyan nem járt sikerrel, de ha elbízzátok magatokat, megtalálja a módját, hogy ledöntse a falakat. A szerencséd ebben a hónapban nagymértékben a saját éberségeden múlik: ha kellő körültekintéssel jársz el, nem kell arra korlátozódnia, hogy megmentsen téged a problémáktól, ehelyett hozzájárulhat a sikereidhez.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek