HoroszkópEz a 3 csillagjegy sokkal hajlamosabb a betegségekre, mint a többiek!

Ez a 3 csillagjegy sokkal hajlamosabb a betegségekre, mint a többiek!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Vannak, akik nem csak a téli időszakban, de szinte állandóan valamilyen betegséggel küzdenek. Nagyon bosszantó lehet, ha te is ebbe a kategóriába tartozol, hiszen lehet, hogy bármit megteszel, és mégsem tudod elkerülni a betegségeket.

Ne hibáztasd magad, a csillagjósok szerint lehetséges, hogy a probléma a csillagjegyedben keresendő, nem máshol. Az alábbi csillagjegyek sokkal hajlamosabbak a betegségekre, mint a többiek!

Rák

Hiperérzékenységed abból adódik, hogy állandóan stresszelsz valami miatt. A Rák jegy szülöttei természetüktől fogva nem hajlamosak a depresszióra, és a rossz hangulatra, viszont az állandó idegeskedés előbb-utóbb szorongássá alakul át, és ezzel együtt az immunrendszerük is legyengül.

A legkisebb nézeteltérés is igen erős stresszhatást vált ki a Rák csillagjegyben, de a hirtelen változások is nagyon meg tudják viselni. A stresszes időszakok következtében álmatlanság vagy ételintolerancia alakulhat ki náluk. Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de a pozitív gondolkodás, egy kicsivel több pihenés, és az életmódváltás minden problémát megoldana.

Szűz

A Szűz csillagjegyű személyek azt szeretnék, ha állandóan irányítani tudnák a történéseket. Ez az állandó nyomás pedig nagy feszültséget alakít ki bennük. Ha valami nem úgy történik, ahogy elképzelték, akkor állandó nyomás nehezedik rájuk. Soha nem tudják rendesen kipihenni magukat, mindig pörögnek és intézkednek, ez pedig nagyon legyengíti a szervezetüket.

Ha valami kellemetlenség van az életükben, akkor a stressz egyből az emésztésüket támadja meg. Fejfájás, allergia, székrekedés, hasmenés, gyomorfájdalom, étvágytalanság, ezek egyáltalán nem ismeretlenek a számukra. A legtöbb Szűz csillagjegyű személy állandó súlyproblémákkal is küzd, vagy kóros soványsággal, vagy elhízással.

Ajánlott számukra valamilyen relaxációs technika kipróbálása, mielőtt a stressz teljesen kikezdené az egészségüket.

Halak

Az immunrendszerük nem a legerősebb, és mindez abból is adódik, hogy állandóan saját maguk, és mások problémáin rágódnak. Jó lenne, ha néha egy kicsit az élet naposabb oldalára is hangsúlyt fektetnének a negatív életszemlélet helyett.

Állandóan fáradtnak érzik magukat, ami nem is csoda, hiszen az aggodalom az összes energiájukat felemészti. Alvási problémákkal, idegességgel és depresszióval küzdhetnek. A Halak esetében az is problémát jelenthet, hogy túlzott érdeklődést mutatnak az élvezeti cikkek, mint pl. az alkohol, a dohányzás iránt.

Jó lenne, ha egy kicsit az egészségesebb életmód felé irányítanák az érdeklődésüket, egy kis úszás, testmozgás, jóga, meditálás segítségével egészen biztosan egyensúlyba billenne az életük.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek