HoroszkópEz a 3 csillagjegy rendkívül szerencsés lesz pénzügyi téren 2023 októberében -...

Ez a 3 csillagjegy rendkívül szerencsés lesz pénzügyi téren 2023 októberében – a pénz valódi boldogságot hoz számukra!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Azt mondják, hogy a pénz nem boldogít, de tagadhatatlan, hogy a jólétünk biztosításához nagy szükségünk van rá. Néha a pénz megoldja a sürgető problémákat, utakat nyit, lehetővé teszi, hogy kifizessünk bizonyos kezeléseket vagy tanfolyamokat, amelyek segítenek a testünknek és a lelkünknek.

2023 októberében a következő csillagjegyek lesznek szerencsések az anyagiak terén.

Oroszlán

Az Oroszlánoknak vannak olyan vágyaik, amelyek az egészséggel, régi hitelek vagy pénzügyi problémák megoldásával kapcsolatosak, és a szerencse, amelyet ebben a hónapban a csillagoktól kapnak, lehetőséget ad számukra e problémák megoldására.

Lehet szó például egy költséges műtétről, amire most lehetőséget kapnak, vagy arról, hogy beiratkoznak egy relaxációs kezelésre, esetleg pszichológushoz forduljanak, és elkezdjenek terápiára járni.

Más Oroszlán szülöttek számára az ebben a hónapban érkező pénz segít fedezni, megoldani vagy csökkenteni néhány nagy, hosszú távú kiadást, például banki hitelt.

Az is előfordulhat, megvásárolhatnak valamit, amire már régóta vágytak, vagy amire szükségük volt, hogy jobbra fordítsák az életüket.

Akárhogy is, tény, hogy az Oroszlánok nemcsak szerencsésen növelik ebben a hónapban a jövedelmüket, de az így kapott pénz egy részét arra is felhasználhatják, hogy megoldjanak néhány nagyobb problémát az életükben.

Így a hónap végére megkönnyebbül a lelkük, megszűnik néhány nagyobb problémájuk, boldogabbak, és teljesebbek lesznek.

Mérleg

A Mérlegek most szerencsések a partnerkapcsolatokban és a pénzügyi lehetőségekben, amelyeket nem hagynak kicsúszni a kezük közül.

Talán nem is egyszerű szerencséről van szó, hanem valami olyasmiről, amiért a jegy szülöttei keményen megdolgoztak. Most növelik a jövedelmüket, és megengedhetik maguknak, hogy úgy éljenek, ahogy szeretnének.

Egyes Mérlegeknek most lehetőségük lehet arra, hogy szünetet tartsanak mindenben, és megengedjenek maguknak egy pihentető, felfrissítő utazást a szeretteikkel.

A Mérlegek mindig is ismerték a pénz értékét, és mindig is sikerült megszerezniük a jóléthez szükséges anyagiakat. Októberben pedig minden könnyebben megy nekik. A megfelelő emberek kerülnek az útjukba, megnyílnak a szükséges ajtók, egyszerűen kötnek üzleti partnerkapcsolatokat, vagy találnak új ügyfeleket.

Jó, ha kihasználják ezt a pozitív asztrális konjunktúrákat, és félretesznek egy keveset a nehéz napokra is.

A megtakarítás vagy a befektetés segít anyagi biztonságot teremteni, így ebből a szempontból nyugodtak lehetnek, tudván, hogy bármi történjen, van egy B tervük.

Vízöntő

2023 októberében a Vízöntőknek is szerencséjük lesz az anyagiak terén. Nem feltétlenül fognak többet keresni, de lehetőségük lesz arra, hogy megoldjanak egy égető problémát.

Tehát a Vízöntők esetében az anyagi szerencse inkább egyfajta feloldozást jelent, és elképesztő megoldást hoz az anyagiak segítségével néhány elég fontos problémára.

Ezekre a problémákra korábban nem igazán kínálkozott megoldás, most azonban egyedülálló lehetőség nyílik ezeknek az akadályoknak az elhárítására.

Az is lehet, hogy egyes Vízöntők növelik a jövedelmüket ebben az időszakban, másoknak pedig talán sikerül hozzájutniuk valamihez, akár azáltal, hogy megvásárolják azt, akár ingyen, amire eddig nem volt elég pénzük.

Mindenesetre a Vízöntők szerencséje 2023 októberében a pénzügyi tervekhez kötődik, bármilyen utat is választanak a sikerhez, az elhatározáshoz és a feloldáshoz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek