HoroszkópEz a 3 csillagjegy rendkívül szerencsés lesz a szerelemben 2023 novemberében

Ez a 3 csillagjegy rendkívül szerencsés lesz a szerelemben 2023 novemberében

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

November hónapban három asztrológiai csillagjegy lesz a legszerencsésebb a szerelemben. Ők azok, akik most megtapasztalják, hogy a bizalom a legfontosabb kérdés egy kapcsolatban, és rájöhetnek, hogy a párjuk az az ember, akivel az egész életüket le szeretnék élni.

Kos (március 21. – április 19.)

Tudod, milyen érzés a saját kapcsolatodban pusztítást végezni, és tudod, hogy valamilyen szinten azért teszed ezt, mert még nem bízol a párodban. Olyan, mintha tesztelni akarnád, hogy minden igaz-e, amit mond, csakhogy túl gyakran teszed ki ennek a próbának, és a helyzet könnyen feszültté válhat.

A párod többször megkért rá, hogy hagyj fel ezzel, és bízz meg benne, de a természeted nem engedi, hogy ellazulj. Idén novemberben azonban végre fellélegezhetsz egy kicsit. Úgy tűnik, a szeretetet félelemmel helyettesítetted, és a te esetedben erre nincs is szükség. Szerencsés vagy, hogy van valaki, aki igazán törődik veled. Idén novemberben megváltozik a gondolkodásmódod, visszakapod az önmagadba és a párodba vetett bizalmadat.

Rák (június 21 – július 22)

Felépítettél egy képet önmagadról, így a körülötted lévők rendkívül erősnek, szinte legyőzhetetlennek látnak, de ez természetesen csak a látszat. Te is, mint mindenki más, megsebesültél a szerelemben.

Mivel felépítetted ezt a képet, jó eséllyel legtöbbször magányosnak érzed magad. A körülötted lévők azt hiszik, hogy nincs szükséged semmire, mert olyan erős vagy. Ha nem történik hamarosan változás, úgy érzed, lassan szinte kővé változol.

Közel állsz hozzá, hogy elveszítsd azt a személyt, akivel kapcsolatban vagy, egyszerűen azért, mert nem ért meg téged. Hiába látja, milyen meleg szíved van, te továbbra is elzárkózol. A novemberi hónap azonban lehetőséget kínál arra, hogy változtass ezen. Ez a te döntésed, de ha túllépsz az akadályon, rájössz, milyen szerencsés vagy valójában.

Skorpió (október 23 – november 21)

Már régóta nem érzed magad szerencsésnek, és mélyen belül tudod, hogy ez azért van, mert a saját szerencséd útjában álltál. Nem akarod elhinni, hogy a szerelem egy egész életen át tarthat, pedig valójában csak erre vágysz. Nem akarod kockára tenni a szívedet, és ezért elsétálsz minden esély elől, hogy megtapasztald a szerelmet.

Puszta szeszélyből novemberben mégis teszel még egy próbát, és ezzel teljesen új szakasz veszi kezdetét a szerelmi életedben.

Szerencsés vagy a szerelemben az elkövetkező időszakban, mert rájössz, hogy itt az ideje elengedni magadat. Bármennyire is ijesztő, tudod, hogy ez az utolsó esélyed. Most vagy soha, és úgy döntesz, semmi baj nincs azzal, ha hagyod, hogy szeressenek.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek