Napi LikeEttől a lánykéréstől még te is lúdbőrös leszel!

Ettől a lánykéréstől még te is lúdbőrös leszel!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A lánykérés a világ egyik legizgalmasabb dolga, mind a leendő vőlegény, mind pedig a menyasszony számára. Nem kis kockázattal jár, hogy minden a legnagyobb rendben lesz-e, úgy sülnek-e el a dolgok, ahogy megterveztük, és igent mond-e a menyasszony-jelölt.

lanykeres

A következő videóban van mit izgulnia a vőlegénynek, hiszen nem egy megszokott helyszínt választott arra, hogy megkérje barátnője kezét. Brandon és Nicole másfél éve jöttek össze, és a tűzoltó férfi úgy döntött, hogy eljött a nagy lépés pillanata. Mivel mindketten szeretnek ejtőernyőzni, a legmegfelelőbb helyszínnek az ég és föld közötti terepet gondolta. Sőt, zuhanás közben tette fel a nagy kérdést!

A lány meglepődöttségét egy még nagyobb ijedelem követte, ugyanis leesett a gyűrű. Az igazi bravúr ám, csak ezután következett. Miután a lány gyűrű nélkül is igent mondott, és gyorsan leereszkedtek, hogy megkeressük a gyűrűt, a földön barátaik várták. Ráadásul az igazi gyűrűvel, mert közben kiderült, hogy a meglepetés része volt az is, hogy egy bizsu gyűrűvel kéri meg Brandon a lány kezét, ami majd szépen leesik.

Hát nem semmi, ti lennétek a lány helyében? Ennyi szívdobogás egy helyen.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek