A várandós menyasszony az esküvője napján halt meg! Az orvosok mindent megtettek, hogy megmentsék születendő kislánya életét!

Esküvője napján hunyt el a várandós menyasszony, az orvosok mindent megtettek, hogy megmentsék kislánya életét!

Emberi ésszel felfoghatatlan tragédia történt, amikor a 30 éves menyasszony, Jessica Guedes, 6 hónapos terhesen az esküvője előtt egy nappal meghalt. A Gondviselés azonban a legnagyobb fájdalom ellenére is úgy rendezte a dolgokat, hogy az itt maradottak örömüket lelhessék tovább az életben. Jessica kislánya, a világ legtündéribb teremtése enyhítette a gyászt a közeli családtagok számára.

Azon a napon, amikor a 30 éves Jessica Guedes épp arra készült, hogy kimondja a boldogító igent a 31 éves Flavio Goncalvez-nek, hihetetlen dolog történt.

Flavio izgatottan várta az oltár előtt a menyasszonyát, aki azonban nem jelent meg.

“Aggódni kezdtem, mert nem értettem, hogy miért nem jön, hiszen annyira vártuk mindketten ezt a csodálatos napot” – emlékezett vissza később a vőlegény. Nem sokkal később azonban kiderült, hogy miért nem érkezett meg a menyasszony a templomba.

Jessica Guedes a templomba menet a limuzinban szédülni kezdett és rosszul érezte magát, majd elájult. Kezdetben azt hitték, hogy csak az esküvő miatt izgatott, azonban később kiderült, hogy sokkal nagyobb a baj.

“Amikor kinyitottam a kocsi ajtaját, Jessica feküdt az ülésen, magához tért épp egy annyi időre, hogy beszéljen velem” – mesélte Flavio “Mondtam, hogy minden rendben van, itt vagyok, de ő azt mondta, hogy nagyon erős fájdalmat érez a tarkójában”.

Amikor Jessicát a kórházba szállították, kiderült, hogy súlyos agyvérzést kapott, és az orvosok már csak a születendő kislánya életét tudták megmenteni, Jessica számára már túl késő volt.

Flavio soha nem gondolt arra, hogy valaha egyedülálló apa lesz, de a világban a dolgok ritkán alakulnak a terveink szerint. Racionális gondolkodással bizony nehéz megérteni, hogy miért kellett Jessica Guedes az életét adja a kisbabájáért. Szerencsére, hogy a mindössze 29 hetesen világra jött Sophia baba csodával határos módon túlélte a tragédiát. 70 napot töltött a kórházban, ez idő alatt a kis harcos kitartóan küzdött az életéért.

“Jessica egy csodálatos nő volt, vidám, tündöklő, optimista. Nagyon vártam, hogy a férje lehessek, és együtt neveljük a kislányunkat. A dolgok azonban nem úgy alakultak, ahogy elképzeltük. Úgy döntöttem, hogy erős leszek, és nem hagyom, hogy legyőzzenek a nehézségek” – mondta Flavio.

“Életem szerelme megtanított arra, hogyan kell tisztelni és jól bánni egy nővel, megtanultam, hogyan kell vigyázni a lányunkra” – mondta.

És bár Jessica elvesztésének fájdalma soha nem szűnik meg teljesen, a kis Sophia egy különleges áldás Flavio életében.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.