Napi LikeÉpp a sziromhintő kislány érkezik az esküvőre. Meghozza a jókedved, ha megnézed...

Épp a sziromhintő kislány érkezik az esküvőre. Meghozza a jókedved, ha megnézed „őnagyságát” bevonulni

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ez a sziromhintő kislány olyan stílusosan vonult be a templomba, hogy a te szíved is elolvad tőle!

Épp a sziromhintő kislány érkezik az esküvőre. Meghozza a jókedved, ha megnézed "őnagyságát" bevonulni

Nincs esküvő sziromhintő kislányok nélkül, ezért már biztosan mindnyájan láttunk olyan kis virághintőt, aki sírdogált, kiabált, vagy akár bohóckodott a szertartás ideje alatt, de ez a kislány messzemenően felülír mindent, olyan édes! Ugyanis cseppet sem hagyományos módon vonult végig a templomon, hanem nagyon stílusosan egy tologatható kisautón. Szerencsére a násznép valamelyik tagjának sikerült időben rögzítenie ezt a szívmelengető pillanatot.

Az ilyen virág- vagy sziromhintő kislányoknak már régi idők óta fontos szerepük van a házasságkötési szertartásokon. Például a középkor idején ezekre a kislányokra fokhagymafűzért aggattak azzal a céllal, hogy a gonosz szellemeket távol tartsák a szertartástól. Napjainkra szerencsére csupán az illatos virágszirmok dobálása és a násznép megmosolyogtatása maradt a feladatuk.

Ezt már láttad? A nagyapa nem lehetett ott unokája esküvőjén, ezért telefonon gratulált. Mindenki sírt a meghatódottságtól!

Vitathatatlan, hogy ez a kis tünemény feledhetetlen pillanatokat szerzett az ünneplőknek, az alábbiakban te is megtekintheted az aranyos jelenetet:

Save

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek