HolotropikumEperkúra a rák megelőzéséért

Eperkúra a rák megelőzéséért

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mindenképpen lesújtó diagnózis, ha az ember orvosa egy nap közli velünk, hogy sajnos szembe kell néznünk a rettegett kórral.

eper

A rák azért alakul ki az emberi szervezetben, mert addig valami nem jól működött, nem volt megfelelő a környezet az egészséges élethez, és itt nem csak a szennyezett, poros levegő, a fertőzés jöhetnek szóba, hanem a lelki eredetű tényezők is. Fontos, hogy minél hamarább, ha tudunk változtassunk életünkön, ha kicsit is, de nézzünk másképp a dolgokra és keressük a megoldásokat a természetben.

A rákkal kapcsolatban természetesen fontos dolog a megelőzés. Sajnos ma már tudatosan oda kell figyelnünk arra, hogy egészségesen és megfelelően táplálkozzunk, korábban ez nem volt annyira nehéz, mivel adott volt.

Itt van például az eper, még mindig lehet vásárolni ebből a finom gyümölcsből. Ez kifejezetten ajánlott azoknak, akik hajlamosak arra, hogy a nyelőcsövükön szaporodjanak el a daganatos sejtek.

Tong Chen, az Ohioi Állami Egyetem belgyógyásza egy olyan kutatás eredményeiről számolt be, amely egy 6 hónapos eperkúrának tudható be. A kutatók sikeres kísérletet hajtottak végre patkányokon, amelyeket fagyasztva szárított eperrel etettek, esetükben csökkent a nyelőcsőrák kialakulásának esélye. Kis létszámú embereken is elvégezték a kísérletet Kínában, 36 olyan személy vett részt a kutatásban, akiknek nyelőcsövében rosszindulatú elváltozásokra hajlamos sejteket fedeztek fel. Ők naponta 60 gramm fagyasztva szárított epret ettek meg, és a 36 esetből 29-nél mutattak ki javulást, csökkent a betegségre való hajlom. Végeredményként elmondható, hogy az eper lelassítja a rák kialakulásának folyamatát, így nem lenne szükség a már alkalmazott kémiai anyagok használatára.

Tehát eperre fel, hiszen 10 szemben annyi C-vitamin van, mint egy narancsban.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek