KuriózumElőször látja felvételen a tinilány, amint édesanyja otthagyja egy kórházban

Először látja felvételen a tinilány, amint édesanyja otthagyja egy kórházban

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Jessica Boatwright 2005-ben született, de édesanyja nem sokkal azután elhagyta. A hír országszerte nagy port kavart, és a helyi sajtón keresztül arra kérték az anyát, hogy jelentkezzen, de ő mégsem tért vissza a gyermekéért.

2019. áprilisában a 14 éves Jessica egy nyilvános felhívást intézett édesanyjához, és arra kérte, hogy ha látja az általa készített videót, akkor jelentkezzen. A tinédzser akkor döntött úgy, hogy megkeresi az édesanyját, miután megnézte a felvételt, amelyen jól látszik, amikor az édesanyja elhagyta őt születése után.

A YouTube-videóban elmondta, hogy az évek során sok cikket és képet látott már a történetükről, de soha nem látta a CCTV-ben közzétett felvételt. A videón látszik, amint egy nő belép a sydney-i kórház ajtaján az ölében egy gondosan betakargatott kislányt simogat.

Jessica édesanyja egy régi felvételen

Órákkal azután, hogy az anyát és a gyermeket befogadták, a nő kiosont, és otthagyta a mindössze nyolc órája született gyermekét. Boatwright, amikor meglátta a szívhezszóló videót, azonnal keresni kezdte az édesanyját.

Jessica nem hibáztatta az édesanyját amiért elhagyta, csak annyit akart, hogy szorosan átölelhesse, és elmondja neki, hogy ne érezze magát bűnösnek azért, amit akkor tett. A nagy találkozás után Jessica édesanyja elmondta, hogy az elmúlt 14 évben minden nap bűntudata volt, amiért elhagyta a gyerekét, de nagyon félt, és nem tudta, hogy mit tegyen.

Jessica piciként

Jessica édesanyja, aki a nevét nem vállalta a nyilvánosság előtt, 18 évesen tudta meg, hogy gyereke lesz, és eltitkolta. Kilenc hónappal később otthon, egyedül szülte meg a gyerekét, és miután ollóval elvágta a köldökzsinórt, nem tudta, mitévő legyen, így bement Jessicaval a kórházba.

A nő elmesélte, hogy élete legnehezebb döntése az volt, amikor ott kellett hagynia a lányát, azóta is hordozza ezt a terhet. Jessica megbocsátott édesanyjának, és miután elvégezték a DNS-tesztet, hivatalosan is bebizonyosodott, hogy valóban ő a biológiai anyja.

Jessica ma már nagylány

“Valóságos csoda ez a találkozás, egy olyan űrt sikerül most betöltenünk, amely mindkettőnket meghatározott mindezidáig. Mindenesetre van, amit bepótoljunk.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek