OtthonElőszoba, praktikusan – miként rendezzük be?

Előszoba, praktikusan – miként rendezzük be?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az előszobát a kül- és a beltér közötti átmenetnek tekintik. Teljesen függetlenül attól, hogy mekkora helyet foglal el, apartmanban vagy lakóházban található, a legfontosabb az, hogy rendezett, könnyen átjárható, gondozott és nem utolsó sorban ízléses legyen!

eloszoba1
Fotó: housetohome.co.uk

Az alábbiakban néhány egyszerű, de praktikus ötletet sorolunk fel számodra, amelyek segítségével te is életre keltheted a bejáratot követő kis teret.

1. Amennyiben a tetőtérre/emeletre egyenesen az előtérből van feljárás, ne pazarold el a lépcsők alatti teret! Azt kihasználva, rengeteg helyet megspórolhatsz. Berendezhetsz ott egy fiókos „szekrénykét”, vagy felszerelhetsz egy fogast, esetleg mindkettőt, és több tárgynak, szükséges eszköznek is kézenfekvő helyet biztosíthatsz.

Fotó: housetohome.co.uk
Fotó: housetohome.co.uk

2. Néhány polc, amely fogast is tartalmaz, egy másik találó módszer lehet az előterekben a kabátok és különböző apróságok tárolására, míg újból ki nem mész a házból. Amennyiben népes a családod, és mindenkinek megvan a maga tárgya, nem árt, ha a címkés rendszerhez folyamodsz. Ezzel játékosan, de kategorikusan megjelölheted a gyerekek „területét”, ők pedig könnyebben betarthatják a házirendet, és rendben őrizhetik a dolgaikat.

eloszoba3
Fotó: housetohome.co.uk

3. Ízléses, ugyanakkor „mindenki a sajátjával” elvet követő módszer a zsákos tárolás, amelyet szintén kipróbálhatsz az előszobában. A zsákocskák bármit képesek magukba rejteni, cipőkrémtől a szöszeltávolítóig minden megfér bennük. Ráadásul olyan anyagból készíted el őket, amilyenből szeretnéd, és persze, ami passzol a lakás többi dekorációjához.

Fotó: housetohome.co.uk
Fotó: housetohome.co.uk

4. A country hangulat érdekében fonott kosárkákat is választhatsz. Ezek nemcsak elbűvölőek, hanem praktikusak is, hiszen tágasak, mutatósak és jól leplezik azt, ami bennük elrejtőzik. Tárolhatsz bennük nyugodtan kesztyűket, sálakat, kendőket, öveket, de még labdát, játékszereket, cipőket, kulcsokat is!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek