“Bármennyire is nehéz legyen az élet, mindig a csillagokra nézz, és soha ne a lábaidra. Mindig tehetsz valamit és mindig sikeres lehetsz valamiben. Fontos, hogy soha ne add fel”.

Ez a 10 zseniális idézet Stephen Hawkingtól neked is segíteni fog, hogy merj nagyot álmodni!

A 76 éves korában elhunyt Stephen Hawking angol elméleti fizikus, korunk egyik legnagyobb gondolkodója volt. Elméletei által számtalan embert inspirált, a tudományos világban leginkább a fekete lyuk és a relativitáselmélet területén végzett kutatásai miatt vált ismertté.

Az alábbiakban néhány inspiráló idézetet hoztunk Stephen Hawkingtől.

“Bármennyire is nehéz legyen az élet, mindig a csillagokra nézz és soha ne a lábaidra. Mindig tehetsz valamit és mindig sikeres lehetsz valamiben. Fontos, hogy soha ne add fel!”

“Amíg élet van, van remény.”

“Megfigyeltem, hogy pontosan azok, akik azt mondják, hogy minden előre eleve el van rendelve, nem mennek át soha anélkül az úton, hogy jobbra és balra néznének.”

“A civilizáció hajnala óta, az ember arra vágyik, hogy megértse a világ alapjául szolgáló rendet. Kell hogy legyen valami nagyon különleges az univerzum határainak természetében. És mi lehetne különlegesebb annál, mint hogy nincsen határ. És nem lehetnek határai az emberi törekvésnek sem.”

“Következő alkalommal, mikor valaki arra hívja fel a figyelmed, hogy hibáztál, mondd el neki, hogy még tiszta szerencse, mert a tökéletlenség nélkül semmi sem létezne, sem ő, sem te.”

“Meg kell keresned a legnagyobb értéket, amit tevékenységeid által életre tudsz hívni.”

“Minden dolog az életedben addig lesz fontos, amíg nem adod fel!”

“A csendes embereknek vannak a leghangosabb gondolataik!”

“Bár nekünk, emberi lényeknek fizikai korlátaink vannak, szellemünk szabadon bejárhatja az egész világmindenséget.”

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.