A szeretet az egyik legősibb és legnagyobb erővel bíró érzés, amely valóban képes megváltoztatni dolgokat, életeket, mégpedig pozitív vonatkozásban.

Egyszerű gyakorlat, amely beindítja az életedben a pozitív energiarezgéseket!

És minden történet abból indul ki, hogy mennyire szereted önmagad, mennyire tudod megvalósítani azt, hogy úgy fogadd el önmagadat, ahogy vagy, a hibáiddal együtt, amelyeken azért megpróbálsz változásokat eszközölni.

Ha szeretnéd szeretni az életed, ha jól szeretnéd érezni magad, próbáld ki ébredéskor a következő gyakorlatot, amelyet a Szeretet mantrájának hívnak!

A következő egy rendkívül erős gyakorlat lesz, amely megszabadít az előítéletektől önmagaddal szemben, és felerősíti a szeretet érzését, amit szintén önmagaddal kapcsolatban fogsz érezni.

Állj a tükör elé, és nézz mélyen a szemedbe. Pár másodpercig nézd magad, majd utána mond ki hangosan: “SZERETLEK”. Figyelj minden gondolatra, rezdülésre, mert csak így tapasztalhatod meg a szeretet igazi varázsát.

Összesen naponta 101 alkalommal kell elmondani ezt a bűvös szót, de ha nem sikerül elérned ezt a számot, ne csüggedj, a lényeg az igyekezet, hiszen ha egy, vagy két hét múlva tudod elérni a 101-es határt az már kitűnő teljesítmény lesz. Ez az erős mantrát a meditáció, vagy jóga során is alkalmazhatod, de mosogatás közben sem árt, ha gondolsz erre a szóra.

Hallgasd meg Louise L. Hay videóját is:

Ha sikerül beépítened ezt a mantrát az életedben, a következő pozitív hatásokat tapasztalhatod meg:

  • könnyednek, szabadabbnak érzed magad;
  • a pozitív rezgésszint növekedésnek indul;
  • jobban bízol önmagadban, a saját erődben;
  • könnyebben elfogadod önmagadat;
  • erősnek érzed magad;
  • nem tolerálod többé a mérgező embereket, akik bele akarnak avatkozni az életedbe;
  • több szeretet tudsz adni másoknak;
  • képes leszel kitárni a szíved a szerelem, a romantika előtt;

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.