KuriózumEgyszerre várandósok a 4 perc különbséggel született hármas ikrek

Egyszerre várandósok a 4 perc különbséggel született hármas ikrek

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az ikrek különleges kapcsolatban állnak egymással, láthatatlan kötelék köti össze őket egy életen át, sokszor több száz kilométer távolságból is megérzik, hogy mire gondol, vagy épp mit csinál a másik.

A dél-kaliforniai testvérek, Gina, Nina és Victoria, nemrég megtudták, hogy teljesen véletlenül mindhárman egyszerre várandósak. Születésük óta (eltekintve a 4 perc különbségtől) minden percet együtt töltenek, ők hárman a legjobb barátnők, mindent tudnak egymásról. Mostantól életük legnagyobb ajándékát is együtt ünnepelhetik, ugyanis mindhárman egyszerre várandósok.

Ilyen sem gyakran történik, hogy a hármas ikrek egyszerre várják a kisbabájukat. “Hihetetlen ez a csoda, legnagyobb álmunk vált valóra” – mondják.

Fotó: YouTube

“Nagyon izgalmas, hogy mindent meg tudunk beszélni a terhességünkkel kapcsolatban is. Például azt, hogy éppen milyen ételt kívánunk, hogyan érezzük magunk, vagy, hogy mennyire vagyunk fáradtak, de, ha valamelyikünknek hangulatváltozása volt, azt is teljes mértékben át tudjuk érezni. A legszebb az, hogy a testvéred, aki egyben a legjobb barátod is, ott van veled életed legszebb pillanatában is” – mondta a lányok egyike.

Csupán néhány hét vagy hónap különbség van a három nő várandóssága között, azonban a fontos pillanatokat így is meg tudják osztani egymással.

Viktóriának már van egy 2 éves kislánya, és júliusban várja a kisfiát! Ninának augusztus 28-án születik az első gyereke, nem sokkal Victoriáé után. Ginának novemberben születik a harmadik gyereke, már van egy 8 éves és egy 5 éves gyereke, most lánya lesz!

Mindannyian örülnek, hogy egyszerre várandósok, bár egyáltalán nem tervezték, hogy így legyen. Dr. Sternfeld mindhármuk orvosa, elmondta, hogy ilyet még nem tapasztalt pályafutása során. Izgatottan várja a gyerekek érkezését, csak azt sajnálja, hogy egyik kismama sem vár hármas ikreket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek