Koktél„Egypetéjű ikrek vagyunk, akik egy másik egypetéjű ikerpárral házasodtak össze - A...

„Egypetéjű ikrek vagyunk, akik egy másik egypetéjű ikerpárral házasodtak össze – A gyerekeink genetikai értelemben testvérek”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Venessa és Kerissa egypetéjű ikrek, és különleges kötelék fűzi őket egymáshoz, de álmukban sem gondolták volna, hogy egy másik egypetéjű ikerpárhoz mennek majd feleségül. Amikor azonban megismerték Lucast és Jacobot, mindketten úgy érezték, rátaláltak az igaz szerelemre. A két házaspár most egymás szomszédságában él, és a gyerekeik amellett, hogy első unokatestvérek, biológiai értelemben testvéreknek számítanak.

„Korábban soha nem érdekelt, hogy ikrekkel randizzunk” – magyarázta a TODAY.com-nak a 28 éves Venessa. „A gondolattól valahogy kirázott minket a hideg, furcsának éreztük. Ugyanakkor fizikailag teljesen más férfiakhoz vonzódtunk.”

Venessa személyi edzőként dolgozik, és 2020 júniusában az egyik ügyfele mesélt neki egy Lucas és Jacob Sealby nevű egypetéjű ikerpárról, akik szerinte tökéletesen illettek a nővérekhez. Azt is előre látta, hogy Venessa valószínűleg Lucashoz fog vonzódni, mivel hozzá hasonlóan ő az extrovertáltabb a két testvér közül.

„Egypetéjű ikrek vagyunk, akik egy másik egypetéjű ikerpárral házasodtak össze - A gyerekeink genetikai értelemben testvérek”
Fotó: Sealby család

Venessa beleegyezett, hogy megadja a számát Lucasnak, és néhány órával később kapott is egy üzenetet a férfitól, amiben elhívta őt és a nővérét egy közös randira vele és Jacobbal oregoni otthonukba.

Ahogy Venessa ügyfele megjósolta, valóban Lucashoz vonzódott inkább, míg Kerissa Jacobot kedvelte meg jobban. „Lucas és én mindketten a társaságkedvelőbb ikrek vagyunk. A középiskolában sokszor én beszéltem Kerissa nevében, ő pedig a Jacob nevében” – magyarázta Venessa.

Az első randi nagyszerűen sikerült, és Venessa már akkor úgy érezte, hogy megtalálta az igazit. „Amint beszálltunk a kocsiba, ránéztem Kerissára, és azt mondtam: Felhívom anyát, mert ehhez a férfihoz fogok feleségül menni” – emlékezett vissza a pillanatra.

„Egypetéjű ikrek vagyunk, akik egy másik egypetéjű ikerpárral házasodtak össze - A gyerekeink genetikai értelemben testvérek”
Fotó: Sealby család

Kerissa néhány nappal később ugyanerre a következtetésre jutott, miután Jacob és ő elmentek egy újabb randira, ezúttal kettesben. Venessa és Lucas 2022 októberében házasodtak össze, Kerissa és Jacob pedig 2023 júniusában fogadtak örök hűséget egymásnak.

A nővérek nem akartak közös esküvőt, de az életük azóta is szorosan összefonódik, hiszen egymás szomszédságában élnek Oregonban, és sok időt töltenek együtt. „Két lépésre lakunk egymástól. Állandóan oda-vissza rohangálunk egymás házába. Naponta talán tízszer vagyok Venessánál” – mondja Kerissa.

Mostanra mindkét házaspárnak megszületett az első gyereke, Venessa és Lucas egy 5 hónapos kislány, Adrian szülei, míg Kerissa és Jacob kislánya, Sophie 19 hónapos. Sophie és Adrian unokatestvérek, de mivel a szüleik egypetéjű ikerpárok, genetikai értelemben testvérek is, ami rendkívül ritka dolog.

„Egypetéjű ikrek vagyunk, akik egy másik egypetéjű ikerpárral házasodtak össze - A gyerekeink genetikai értelemben testvérek”
Fotó: Sealby család

„Annak ellenére, hogy különböző szüleik vannak, genetikailag teljes értékű testvérek” – mondja Dr. Robert Green, a bostoni Brigham and Women’s Hospital genetikusa.

Venessa és Kerissa azt remélik, a második alkalommal nagyjából egy időben eshetnek teherbe, így a gyerekeik egyidősek lehetnek, és a köztük lévő kötelék még szorosabb lehet.

A két házaspár azt tervezi, hogy idén augusztusban részt vesznek az éves Twins Days fesztiválon az Ohio állambeli Twinsburgban, ami a legnagyobb ikertalálkozó a világon.

Kerissa szerint az egypetéjű ikrek egyszerűen megértik egymást, és ez megnyugtató érzés, de a kívülállók sokszor nem értik meg ezt a különleges köteléket.

„Mielőtt találkoztunk Lucasszal és Jacobbal, az exeink nem értették, miért kell annyi időt együtt töltenünk a nővéremmel. Felháborodtak, ha azt mondtam, hogy el akarok menni Venessával vacsorázni, csak ő meg én, kettesben. Jacob korábbi barátnői is dühösek voltak rá, amiért mindig Lucasszal akart lenni” – magyarázta Kerissa, hozzátéve, hogy ők tökéletesen megértik ezt az érzést, így ebből soha nincs konfliktus a házaspárok között.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek