LélektárEgyperces gyorsteszt pénzérmével! - Mennyire tudod befolyásolni sorsod alakulását gondolataiddal?

Egyperces gyorsteszt pénzérmével! – Mennyire tudod befolyásolni sorsod alakulását gondolataiddal?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az utóbbi idők ezoterikus és spirituális forradalma, az agykontroll, a pozitív gondolkodás, motivációs technikák és más tudatosságnövelő “mindfullness” módszerek egyre jobban elterjednek és arra törekednek, hogy minőségibb és teljesebb életvitelt biztosítsanak az embereknek.

penz-gyorsteszt

Tudatosságunk valóban erős energetikai potenciállal rendelkezik és gondolataink, érzéseink által aktívan hozzájárul sorsunk alakításához.

Akik eddig azt hitték, hogy sorsunk egy előre meghatározott minden részletében mereven megírt és kidolgozott forgatókönyv szerint zajlik, azokat ki kell ábrándítsak. Ezen szemlélet szerint, az életünk olyan, mint egy végtelen tenger, amelyen sorsunk, mint egy kis bárka hánykolódik evező nélkül, a tenger pedig kénye kedve szerint sodor egy elkerülhetetlen végzet fele.

Te határozod meg az irányt

Itt az ideje, hogy megértsd, hogy ott az evező a kezedbe és a bárkádat nem a sors szeszélyes szelei irányítják, hanem te határozod meg az irányt amerre haladni akarsz.

Az erős energiatöltetű érzések és gondolatok erejét már a kvantumfizika is bizonyította és azt is megtudhattuk, hogy a látszólag véletlennek tűnő események alakulását a megfigyelő gondolatai elvárásai, vágyai önmagában is alakítják.

Ma egy egyszerű, provokatív, de mégis elgondolkodtató tesztet hoztunk neked kedves olvasónk, hogy saját magad tapasztalhasd meg, miként befolyásolják gondolataid, elvárásaid, vágyaid a látszólag véletlennek tűnő események alakulását.

Mi szükséges a gyakorlathoz?

Egy pénzérme és egy játszó kedvű, kíváncsi, és jó képzelőerővel rendelkező olvasó.

Belevágunk? Kövesd az utasítást:

1. Vedd a pénzérmét és dobd fel a magasba, vagy pörgesd meg tíz egymást követő alkalommal. Tedd ezt teljes közömbösséggel, semmilyen koncentráció, vagy elvárás nélkül.
Figyeld meg hány alkalommal lesz “fej” vagy „írás” a próba után. Jegyezd le hogy hány alakalommal esett a pénzérme a különböző oldalaira.
2. Most szintén dobd fel a pénzérmét vagy pörgesd meg tíz egymást követő alkalommal, de ez esetben koncentrálj erősen a pénzérme egyik oldalára. (Sokat ne morfondírozz, válaszd azt az oldalt amelyik először átsuhan a gondolataidon!!!)
Most hajrá mindent bele!
Használd a képzelőerőd, koncentrálj, vágyd meg, hogy minél több alkalommal essen a pénzérme az általad óhajtott felére.

Eredmények

  • Amennyiben sikerül mozgósitani képzelőerőd és valóban elhiszed hogy képes vagy befolyásolni a dolgok véletlenszerű alakulását (még ha csak ilyen kis dolgokban is) akkor nagyon jó eséllyel máris kezedbe tartod az evezőt és jó irányba haladsz hogy hozzájárulj sorsod alakításához.
  • Ha nem az elvárásoknak megfelelően alakul az eredmény ne csüggedj, ez csak bátorítson arra hogy gyakorolj és hidd el hogy életed alakításában nem passzív résztvevő, hanem aktív szereplő vagy.

A Filantropikum.com teszteredménye a következőképpen alakult.

Az első tíz dobás eredményeként 5-5 alkalommal volt fej illetve írás, míg a másik 10 dobás esetében 8 alkalommal esett az érme a kívánt oldalra és 2 alkalommal a másikra.

Nektek sikerült?

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek