KuriózumEgy üveg sós-ecetes víz képes megszabadítani otthonod a benne áramló negatív energiáktól!

Egy üveg sós-ecetes víz képes megszabadítani otthonod a benne áramló negatív energiáktól!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Elsőre talán kicsit furcsának tűnhet, de ez a keverék képes megszabadítani otthonodat a benne ragadt negatív energiáktól, melyek származhatnak rossz élményekből, melyeket átéltünk, vagy negatív emberektől, akik egy kis időt is eltöltöttek a lakásban.

Egy üveg sós-ecetes víz képes megszabadítani otthonod a benne áramló negatív energiáktól!

De a lakásban keringő negatív energiák nem feltétlen csak tőlünk származhatnak. Lehet, hogy az előző lakó életében adódó nehézségek éreztetik negatív hatásukat, pedig már jó pár éve kiköltözött.

A tudomány nem igazán kedveli a megfoghatatlan, absztrakt dolgokat, így a spirituális energiákat sem, pedig ez is éppen olyan, akár csak az elektromos energia. A világunkban mindent energia épít fel, így bennünket is, ezért is olyan fontos, hogy a környezetünkben lévő energiák milyen hatással vannak a hangulatunkra.

Biztosan már te is tapasztaltad, hogy belépve egy helyiségbe, szobába érthetetlenül is megborzadtál, pedig semmi sem adott erre okot. Vagy éppen pont az ellenkezőjét: belépve jobb kedvre derültél és inspirációt merítettél. Ezeket az adott helyiség energiái okozták, ezért nem csoda, hogy az otthonunkban mozgó energiák is nagyban hatással vannak a mindennapi hangulatunkra.

A Mitchigan-i Egyetem erre összpontosuló kutatásai azt próbálták feltérképezni, hogy a hely, ahol mindennapjainkat éljük, miként befolyásol minket. Nem meglepő, hogy eredményül azt is kimutatták, hogy otthonunk energiái hatással lehetnek a gyógyulási folyamatokra, tehát érzelmeink, érzéseink (melyeket nagyban befolyásolnak otthonunk energiái) fizikai síkon is kihatnak ránk. Ezért nem mindegy, hogy otthonunkban milyen szavak hagyják el a szánkat, miként viszonyulunk családunkhoz, lakótársainkhoz.

A víz kristályszerkezete kiválóan képes felszívni az energiákat. Az emberi szervezet nagy része is vízből épül fel, tehát innen logikusan következik, hogy mi is érzékenyen reagálunk a minket körülvevő energiákra. A következő folyadék alapú keverék viszont képes megszabadítani a negatív energiáktól!

Ezt már olvastad? Megdöbbentő kísérlettel sokkolta a világot ez a japán férfi. Kísérlete bejárta a világot!

Amire szükséged lesz:

  • 2 evőkanál fehér ecet
  • 2 evőkanál őrölt só
  • 0.5 l szűrt víz

Végy egy átlátszó kristályüveget és keverd össze a hozzávalókat. A keveréket helyezd el abban a helyiségben, ahol időd legnagyobb részét töltöd és hagyd ott egy teljes napig.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek