Már évezredekre visszamenőleg tudták az akkor élő emberek, hogy a fokhagymából, almaecetből és mézből összekevert természetes gyógyszer számtalan betegségre gyógyírt jelent.

cikk2015-02-14

Ha ezt az otthoni, egyszerű praktikát alkalmazzuk, akkor megelőzhetjük a meghűlést, az ízületi gyulladás kialakulását, vagy egyéb fertőzéseket. De emellett olyan komolyabb betegségek is elkerülhetőek, mint az impotencia, az asztma, a meddőség és még a rák is. A koleszterinszint is csökkenthető, valamint remek immunerősítő szer is.

Egy tanulmány során nemrég arra jöttek rá, hogy ez a természetes kombináció több fajta rákos megbetegedés ellen is kitűnő. A daganatos betegeknek nagy segítség volt, hogy a kemoterápiás mellékhatásokat elviselhetőbbek lettek, de olyan esetet is jegyeztek, amikor teljesen kigyógyultak egyesek a rákból, mert a fokhagyma, az almaecet, és méz keverékét alkalmazták.

A természetes gyógyszert reggel, teljesen éhgyomorra kell elfogyasztani. Ez jó a keringés és szívbetegségekben szenvedőknek is, hiszen a magas vérnyomás remekül csökkenthető. A kísérletben résztvevők két héten keresztül kellett a gyógymódot használják, és egészségük szempontjából máris nagy előrelépés történt.

A legjobb dolog, hogy az alapanyagokat nagyon könnyen és olcsón be lehet szerezni. Nincsen mellékhatása ennek a gyógykészítménynek, így gyakorlatilag bárki alkalmazhatja. Most nézzük, hogy hogyan kell elkészíteni ezt a csodaszert.

Hozzávalók:

  • 10 cikk fokhagyma
  • 1 bögre ecet (legtöbb 200 ml)
  • 1 csésze méz (legtöbb 100 ml)

Elkészítés:

Minden alapanyagot tegyünk bele egy turmixgépbe, majd jól dolgozzuk össze, amíg homogén állagú lesz. Az egészet ezután tegyük egy befőttesüvegbe, majd mehet a hűtőbe. Mikor teljesen kihűlt, már fogyaszthatjuk is, de 5 nap alatt el kell fogyjon, utána újat kell készíteni.

Felhasználás:

Felkelés után két kanállal együnk meg ebből a csodaszerből, teljesen éhgyomorra fogyasszuk el. Ha kissé kellemetlen az íze, utána nyomtassuk el egy pohár gyümölcslével, vagy akár sima vízzel.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.