KuriózumEgy nő 20 évig spórolt az esküvőjére, de mivel nem talált férjet...

Egy nő 20 évig spórolt az esküvőjére, de mivel nem talált férjet magának, végül saját magát vette feleségül

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy brit nő 20 éven át gyűjtögetett álmai esküvőjére, de végül, mivel nem talált megfelelő férjet magának, úgy döntött, hogy mégis megtartja az esküvőt, és hozzámegy saját magához.

A 42 éves Sarah Wilkinson a BBC szerint a suffolki Felixstowe-ban tartotta esküvői szertartását, amelyet egy barátja celebrált. A szertartás előtt Sarah megvásárolta az eljegyzési gyűrűjét is, amit a lánykéréssel együtt szeretett volna megkapni.

„Csodálatos nap volt, és én voltam a figyelem középpontjában. A szertartás nem volt hivatalos, de végre nekem is volt esküvőm. Azt hiszem, az ember eljut arra a pontra, amikor azt gondolja, hogy talán nem lesz melletted a párja, de egy ilyen napot nem szabad kihagyni” – mondta a nő.

„Azt a pénzt az esküvőre szántam, miért ne költhetném arra, amire annyira vágytam?” – mondta Sarah.

A nő elmondta, hogy 10.000 fontot költött az esküvőre, a pénzt hónapról hónapra gyűjtötte össze, valamint megspékelte egy kis extra nyereménnyel is.

A menyasszonyt 40 ember, családtagok és barátok vették körül. A BBC-nek elmondta, hogy barátai nem lepődtek meg a szokatlan esküvői tervén.

Egy nő 20 évig spórolt az esküvőjére, de mivel nem talált férjet magának, végül saját magát vette feleségül
Fotó: AB Studio Creative

„Mindenki el volt ragadtatva. Egész nap mosolyogtak, és remekül érezték magukat” – mondta.

Sarah Wilkinson elmondta, hogy 14 fogadalmat is készített az esküvője napjára, az első az az ígéret volt, hogy soha nem adja át a tévé távirányítójának irányítását.

A nő elmesélte, hogyan jutott eszébe az esküvő ötlete, amikor betöltötte a 40. életévét, és a járvány miatt elszigetelődött. Ekkor vette meg a gyémánt eljegyzési gyűrűt, amire mindig is vágyott.

Az esküvőn fehér flitteres menyasszonyi ruhát viselt, emeletes tortát készíttetett magának, amelyet egy békát csókoló menyasszony figurája díszített, és az édesanyja kísérte az oltárhoz.

Sarah azt mondja, tökéletes esküvője volt, de ez nem jelenti azt, hogy feladta a reményt, hogy végleg találkozik vágyott párjával.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek