KuriózumEgy levél azoknak a nőknek, akik elveszítették az önbizalmukat!

Egy levél azoknak a nőknek, akik elveszítették az önbizalmukat!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nagyon sok nő küzd önbizalomproblémával, egyáltalán nem szégyen, ha te is úgy érzed, hogy nem szereted, sőt kifejezetten már utálod magad. Nem szégyen, viszont változtatnod kell az önmagadhoz való hozzáállásodon, szeresd meg magad, légy a legjobb barátnőd!

Íme, a levél!

Te legdrágább nő!

Ha az utóbbi időben rosszban is voltál magaddal, ne veszítsd el a reményt és a hitet. Egészen biztosan vissza fog térni az az idő, amikor mosolyogva és büszkén nézel a tükörbe, amikor gondolatban átöleled magad, és azt mondod, “szeretlek”. Lehet, hogy most úgy érzed, hogy az egész világ ellened van, hogy senki nem szeret, és te sem vagy jóban magaddal, de hidd el, csak egy pár apró lépést kell megtenned, és máris közelebb kerülhetsz önmagadhoz. Ez csak egy szakasz az életedben, ami nem tart örökké, és el fog múlni. Tudd, hogy bármekkora nehézség is legyen az életedben, nem tart örökké, el fog múlni.

Ez csak egy fejezet az életedben. Amikor elmúlik, újra visszatalálsz önmagadhoz!

Nagyon nehezen tudod elmondani, hogy mit is érzel. Valami nem megy a legjobban az életedben, úgy érzed elveszítetted az irányítást önmagad felett. Kicsúszott a kezedből az életed. De te nem vagy hibás ezért, hidd el, hogy a lehető legjobban cselekedtél minden pillanatban. Olyan mintha más valaki életét élnéd? Kívülről látod az eseményeket, nehéz súlyok lógnak rólad, pedig önfeledten élvezni szeretnéd az életed. Hidd el, hogy a negatív érzések nem tartanak örökké, el fognak múlni. Nem adhatod fel, nem fásulhatsz bele, hiszen arra születtél, hogy megmutasd a világnak, mennyire erős vagy, és bármilyen akadályon felemelt fejjel át tudod küzdeni magad.

Ennél sokkal rosszabb dolgok is vannak a világban, hidd el. Az a legnagyobb nehézség az életedben, hogy önmagad legyőzd, jelenleg ez egy óriási probléma számodra. Mindannyian átmentünk már nehézségeken, szakításokon, munkahelyi- vagy családi problémákon, de idővel, megújult erővel, hittel és optimizmussal folytattuk tovább az életet. Igen, mert az élet csodálatos, pont úgy ahogy van, és erre előbb-utóbb te is rá fogsz jönni.

Gyengének és erőtlennek érzed magad? Ne engedd, hogy a szenvedés uralja az életed, ne add át magad ezeknek az érzéseknek, csak egyszerűen tedd a dolgod, és élj. Most épp ez a feladatod, ez a szereped, vedd úgy az életet, mint egy színdarabot. Idővel minden változik, jóra fordulnak a dolgok, ne emészd magad.

Ne feledd, erős, kitartó, és rugalmas személyiség vagy, és semmi nem tud legyőzni! Szeresd önmagad feltétel nélkül!

Emlékezz vissza egy olyan nehéz helyzetre, amikor úgy érezted, hogy mindennek vége, nincs tovább értelme az életednek. És mégis túljutottál rajta, elmúlt, mostanra már alig tudod átérezni, hogy akkor mennyire tragikusan láttad az életed. Egy olyan világban élünk, amikor pillanatok alatt minden megváltozik körülöttünk, nem szabad beletörődni a nehézségekbe, egy dolgot minden körülmények között őrizz meg, még pedig az önmagadba vetett hitedet!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek