HolotropikumEgy kínai orvoscsoport az elme erejével gyógyítja a rákot

Egy kínai orvoscsoport az elme erejével gyógyítja a rákot

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az elmúlt évtizedekben számos helyen elhangzott, hogy a pozitív gondolkodásmód jó irányba befolyásolja az általános emberi közérzetet és az egészséget.

GreggBranden

Az alábbi videóban Gregg Braden, a tudomány és a spiritualitás közötti híd építőjének egyik úttörője arról beszél egy konferencián, hogy egy kínai orvoscsoportnak a meditáció segítségével sikerült meggyógyítani egy rákos beteget.

Az egyik kínai klinikán megtörtént esetről Braden elmondja, az orvosok azt az érzést keltették a páciensben, hogy már meggyógyult. Ezt követően szonogrammal vizsgálták meg a nő szervezetét, és azt találták, hogy a rákos daganat 3 perc alatt eltűnt.

A videóban szereplő nő tudatánál van, semmiféle gyógyszeres befolyásoltság nem áll fenn esetében, egyszerűen hisz a folyamatban, és abban, ami vele történik. A három szakember feladata az volt, hogy a gyógyultság érzését keltsék a páciens elméjében. A folyamat során a szakemberek egy szót kántálnak. Braden hangsúlyozza, senki se gondolja azt, hogy itt valamiféle mágiáról lenne szó, hisz elviekben bármelyik szó hasonló hatást érne el. A szakemberek azért választották ezt, mert ez erősíti meg őket, ez váltja ki bennük az érzést.

Az első öt percben Bradent hallhatjuk magyar felirattal:

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek