KuriózumEgy jógaoktató tanácsai: így kommunikálj a vízzel!

Egy jógaoktató tanácsai: így kommunikálj a vízzel!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A víz az egyetlen elem a bolygón, amely jelen van szilárd, cseppfolyós és gáz halmazállapotban is. És ami még nagyon lényeges, a víz memóriával is rendelkezik, ezért érdemes kommunikálni vele.

Egy jógaoktató tanácsai: így kommunikálj a vízzel!

Dana Tupa jógaoktató szerint a víz nem pusztán egy fizikai, hanem egy energetikai elem is, amely segíthet az embereknek, hogy boldogabb, teljesebb életet éljenek. Dana Tupa szerint nem szabad megfeledkezni arról, hogy testünk több mint 70 százaléka vízből tevődik össze, ami az életet és az energiát jelenti.

Ahhoz, hogy a bennünk lévő tiszta vizet megőrizzük, óvakodnunk kell a méreganyagok fogyasztásától, amilyen a sok kávé, a dohányzás, vagy a cukros üdítők. A szakember azt is elárulja, hogy milyen praktikákkal lehet megtisztítani, energiával feltölteni a vizet, amit elfogyasztunk, hogy ezáltal még hatásosabban épüljön fel a szervezetünkbe ez az életed jelentő elem.

1. Írj le pár pozitív szót, mondatot egy lapra, amit át szeretnél adni annak a víznek, amit naponta fogyasztasz

Például, ha valamilyen betegségben szenvedsz, akkor írd le a papírlapra, hogy “egészséges vagyok”, “a májam megfelelően működik”, és az üzenetet olvasd fel a palackba zárt víznek, majd két napig tedd az üveg alá a cetlit, utána pedig idd meg.

2. Beszélj a vízhez

A vízzel szóban is lehet kommunikálni, ezért oszd meg vele a gondolataidat, használj pozitív megerősítéseket, egyszóval beszélj szépen a vízhez, amit ha megiszol, jobban fogod érezni magad. Használj jelen időt.

3. A víz a zenét is szereti

A kellemes dallamokra a víz rezonál, a kis molekulák, atomok harmóniába rendeződnek. A legjobb, ha Mozartot, vagy Bachot hallgattatsz a vízzel, és ha utána megiszod a zeneileg kezelt vizet, benned is könnyebben kialakul a harmónia.

4. A színekre, fényekre is jól reagál a víz

Ha több energiára, lángolásra van szükséged, irányíts vörös színű fényt a vizedre. Amennyiben depressziódon, lehangoltságodon szeretnél enyhíteni, a sárga és narancssárga szín a megfelelő. A lázat a kék színnel kezelt víz enyhítheti, és ha életenergiára van szükséges, alkalmazd a zöld színt.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek