HolotropikumEgy houstoni orvos rájött, hogy miként lehet a rákból kigyógyulni, de mégsem...

Egy houstoni orvos rájött, hogy miként lehet a rákból kigyógyulni, de mégsem erről szólnak a hírek! Mit gondoltok, vajon miért?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Houstonban ismert Stanislaw Burzynski komoly csatát nyert a nyugati egészségügyi rendszerrel szemben. Azonban sem az Egyesült Államokban, sem pedig a világ többi részén nem övezi nagy médiafigyelem az orvost és forradalmi találmányát, inkább mindenki igyekszik csendben maradni. Miért? Mert Burzynski képes a rákos betegséget a modern orvosi gyógyszerek nélkül kezelni, így ez egyáltalán nem tetszik a nyugati országok egészségügyi rendszereit ellátó gyógyszeriparnak.

Stanislaw-Burzynski

A lengyel származású orvos még az 1960-as években figyelt fel arra a jelenségre, hogy a daganatos betegek vérében és vizeletében az úgynevezett peptidek aránya jóval kevesebb, mint az egészséges emberekében, de olyant is tapasztalt, hogy bizonyos rákkal küzdő pácienseinél nem lehetett kimutatni ezeket a meghatározott sorrendben összekapcsolódó aminosavakból felépülő rövid polimereket.

Burzynski rájött arra, hogy a peptideket felhasználva „átprogramozhatja” a rákos sejteket, amelyek végül elpusztulnak. Az orvosnak több rákos betegségben küzdő páciense életét sikerült megmentenie, mégis a 80-as és 90-es években az amerikai Gyógyszerészeti Hivatal több pert is indított ellene, és több onkológus is támadta módszere miatt, de voltak olyanok is, akik kiálltak mellette. Szerencsére minden vád alól felmentették, így a szakember folytathatta munkáját.

Nemrég azonban az orvos által működtetett klinika és kutatóközpont egy sajtóközleményt adott ki, az Antineoplastons nevű rákellenes gyógykészítménnyel kapcsolatban, amely egy sor laboratóriumi vizsgálat eredményére támaszkodva, bizonyíthatóan hatásosan elpusztítja a rákos sejteket, nem tartalmaz toxikus kémiai anyagokat, amelyek az egészséges sejtekben is kárt tesznek, és még jóval kevesebbe is kerül a kezelés.

Ez a módszer azonban teljesen ellentétes az egészségügyi rendszerek által elfogadott, a rákos betegeket illető kezelésekkel szemben, mint a kemo-, vagy sugárterápia.

Az amerikai kormányzat, közösen a nagy gyógyszergyártók vezetőivel azonban mindenféle akadályt gördítettek a szabadalmaztatás útjába, de egyelőre a lengyel orvosnak áll a zászló, így remélhetőleg hamarosan már ezt az új technológiát fogják a kórházak alkalmazni, sokkal nagyobb hatékonysággal, ezáltal növelve a páciensek túlélési esélyeit.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek