HolotropikumEgy hónap alatt gyógyítható a rák?

Egy hónap alatt gyógyítható a rák?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Bizonyára olvastátok már előző, rákról szóló bejegyzésünket. Most nem a jelenség mibenlétéről, annál inkább a lehetséges gyógyításáról, illetve ami a legfontosabb, megelőzéséről szeretnénk szólni.

raksejt

Sokat tudunk a rák kialakulásának biológiai hátteréről: DNS-károsodás indukálta kontrollálatlan sejtburjánzás, ezek szóródása a vér és nyirokkeringés által a test minden szövetébe, újabb áttétek képzésével. És honnan indul az egész? Génmódosított élelmiszerek, tartósítószerek, vegyszerek és rovarirtó mérgek megváltoztatják a sejtek DNS-ének működését, ezzel beindítva a kóros osztódásukat. Ezek azonban mind csak a külső okok, amelyek nem kizáró jelleggel tehetők felelőssé a kóros állapot kialakulásában.

Mivel a ráksejtek savas környezetben virulnak, elsősorban ki kell iktatni a szervezet savasságát előidéző élelmiszereket és alkalikussá tenni azt. Lúgosítással a rákos sejtek terjedése egyszerűen leáll, mivel nem tudnak tovább szaporodni. A hús alapú étrend savas irányba tolja a szervezet pH-ját, ezen felül vágóállat-antibiotikumokat, növekedési hormonokat és parazitákat is tartalmazhatnak a különféle húskészítmények. Ezeket helyettesítsük inkább halhússal, vagy kis mennyiségben csirkével.

A toxémia szintén kedvez a rákos sejteknek, ugyanakkor oxigéndús környezetben képtelenek szaporodni. Ezért a vér oxigenizálása is elengedhetetlen a gyógyuláshoz. Hogyan érhető ez el? A klorofill nagyon sok oxigént tartalmaz, ami nagy mennyiségben van jelen minden nemű zöld növényben, legyen az zöldség avagy gyümölcs. Vegetáriánus étrenddel következésképpen, rengeteg oxigénhez juthat a szervezet. A zöldségek és gyümölcsök mellesleg tele vannak C-vitaminnal, ami szintén védőpajzsot képez a rosszindulatú sejtekkel szemben. Viszont jó odafigyelni, milyen formában vesszük magunkhoz a C-vitamint- ugyanis a szintetikusan előállított készítmények nem hatnak. Ha a természet hoz létre egy problémát, akkor a természet hozza a megoldást is – esetünkben a zöld növények.

Mindezekkel együtt, az alkalizálás, oxigenizáció és C-vitamin együttes hatásának köszönhetően a rákos sejtek szaporodása pár napon belül leáll. Mindössze kifejezett hangsúlyt kell fektetni a vegetáriánus étrendre és a nyersétel-diétára.

Mindezek mellett talán még fontosabb tisztázni azt, hogy a rák kialakulásának legfőbb oka a mentális, emocionális stressz. Nem más, mint a szellem és lélek betegségének tüneteként jelentkező testi integritás megbomlása. A düh, a megbocsájtásra való képtelenség, az elkeseredettség mind stresszel teli savas környezetet és energiahiányos állapotot generálnak, az energiahiány pedig melegágya a rák kialakulásának.  Születéstől fogva az immunrendszer harcol a szervezetben, kiiktatva a nemkívánatos elemeket és elhalt sejteket. Aggódás. Félelmek. Bizonytalanság. Önbizalomhiány. Reménytelenség. Mindez energiahiányos állapotot szül, az immunrendszer fokozatos hanyatlását vonva maga után.

Léteznek beszámolók spontán gyógyulásokról, sikeresen alkalmaznak már különféle alternatív módszereket a leküzdésre. Csak meg kell találni a gyógyulás felé vezető utat, a módszert a megvalósításhoz. Gondoljunk a Lourdes-i zarándokokra, akik nem magától a helytől gyógyulnak meg, hanem az odáig vezető út, a remény és a hit által egyszerűen elhiszik és integrálják a gyógyulás lehetőségét.

Egyed Zsuzsanna

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek