KuriózumEgy görögdinnyével próbálta ki a férfi, milyen a terhesség: "Azt hittem sokkal...

Egy görögdinnyével próbálta ki a férfi, milyen a terhesség: „Azt hittem sokkal könnyebb lesz”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A TikTok felhasználó egy nagy görögdinnyét erősített a hasához, és két kisebb sárgadinnyét a mellkasához, ezzel mímelve a terhességet.

A terhesség minden nőnek más: van, aki könnyen viseli, és van, akit jobban megvisel. Egy férfi nemrég úgy döntött, hogy kipróbálja, milyen érzés lehet terhesnek lenni. Az ausztrál influencer több réteg fóliával a hasához erősített egy hatalmas görögdinnyét és két kisebb sárgadinnyét a mellkasához. Azok, akik valóban voltak már terhesek, valószínűleg érvelhetnének azzal, hogy némi gyümölcsöt kötözni a testünkhöz, még messze nem ugyanaz az élmény, de a férfi úgy döntött, kipróbál néhány dolgot, és készített pár vicces videót, amiket több millióan néztek meg.

Maitland Hanley Brisbane-ből megpróbálta kideríteni, mit élhet át párja, Jessica, aki éppen közös gyereküket várja. Hanley „terhességi kalandja” már rögtön az elején nehezen indult, és az első videóban már az is problémát okoz neki, hogy felkeljen az ágyból. A férfi a videó végén bevallja: „Azt hittem, sokkal könnyebb lesz.”

Maitland Hanley kipróbálta milyen terhesnek lenni

Egy másik videóban a földről próbál meg felállni, de ezzel sem boldogul valami jól. A harmadik videóban a cipőhúzással gyűlik meg a baja, majd a fürdőkádból próbál kimászni, fekvőtámaszozik, sőt, még a McDonald’s-ba is elmegy, mert úgymond „kívánós.”

A rövid kísérlet nehéznek bizonyult, de a férfi elismeri, hogy egy előnyt azért talált a hatalmas görögdinnye-pocakban: az nagyszerűen funkcionált asztalként. Néhány terhes anyuka is hozzászólt a videóihoz. Az egyikük azt írta: „A terhes has nagyszerű asztal. Egészen addig, amíg a baba úgy nem dönt, hogy rúgni kezd, és rajtad köt ki az italod.” Egy másik nő pedig megjegyezte: „Örülök, hogy valaki végre sárgadinnyékkel is kiegészítette ezt a trendet, ez sokkal realisztikusabbá teszi. Az még legalább plusz 6 kiló.”

Egy harmadik anyuka pedig az ágyból való felkeléshez adott tanácsot: „Csak el kell rá szánnod magadat. Határázottan gurulj, és ha kell, kapaszkodj az ágy szélébe.” Az autós videóra pedig egy másik anyuka ezzel válaszolt: „Rendben, most adj hozzá még egy görögdinnyét. Én ikrekkel voltam terhes, és a 30. héten abba kellett hagynom a vezetést, mert nem fértem be a volán mögé.”

A férfi nem gondolta volna, hogy ilyen nehéz dolga lesz

Bár Maitland hamis terhessége csak egy kis szórakozás volt, mégis fontos emlékeztetőül szolgál arról, min mennek keresztül a nők a terhesség alatt, még ha csak felszínesen is sikerül ezt bemutatnia.

A terhességgel kapcsolatban rengeteg a megbélyegzés, úgy tűnik, mindenki jobban tudja, mit szabad, és mit nem, a családtagok és a barátok mind különböző tanácsokat adnak, közben pedig a hormonok is szerepet játszanak a hangulatváltozásokban, és természetesen az egész test komoly fizikai változásokon megy keresztül.

@maitlandhanleyMan tries being pregnant for a day ? #fyp #watermelonchallenge #watermelonbaby #pregnantbelly #pregnantman

♬ Oliver Twist – ArrDee

A nő párja azonban segíthet neki, megkönnyítheti ezt a folyamatot, és kimutathatja az elismerését a partnere iránt, aki éppen egy új életet hoz a világra. Ugyanakkor Maitland példája arra is felhívja a figyelmet, hogy az anyaság nem való mindenkinek, ezért alaposan meg kell fontolni ezt a döntést.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek