KoktélEgy fiatal anyuka egyszerre tervezte az esküvőjét és a temetését!

Egy fiatal anyuka egyszerre tervezte az esküvőjét és a temetését!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy hároméves kisfiú édesanyja, a 29 éves Natalie a rák elleni küzdelméről mesélt. Boldogan mondta ki az “IGEN”-t, amikor élete szerelme megkérte a kezét, alig várta, hogy az oltár elé vonuljon az esküvői ruhában, de közben a saját temetése is foglalkoztatta.

A skóciai Natalie Sanders vőlegényével, a 24 éves Idrees Mohameddel és hároméves fiúkkal, Zeke-vel kimondhatatlanul boldogan éltek, mindaddig, amíg ki nem derült, hogy Natalie egy igen súlyos betegséggel küzd. A diagnózis szerint végső stádiumú rákos betegséget állapítottak meg nála. Natalie óriási belső vívódással küzdött, ugyanis élete egyik legnagyobb álma fog teljesülni, hiszen feleség lesz, de közben az is a fejében volt, hogy végső stádiumú rákja van.

“Amikor néhány hét múlva esküvőm napján az oltár előtt állok, megfogom Zeke fiam kezét. Még csak három éves, de ő lesz a legfontosabb vendég, a legboldogabb napon, amikor egy skót kastélyban feleségül megyek az apjához, életem szerelméhez.

Tudom, hogy ez lesz a legboldogabb napom, de miközben az álomesküvőm tervezem, óriási szomorúság is áraszt el, hiszen végső stádiumú rákkal diagnosztizáltak. Minden olyan jó volt, amíg 18 hónapja meg nem tudtam, hogy mellrákom van” – mesélte Natalie.

A hír ellenére Natalie és szerettei megpróbáltak nyugodtak maradni, abban reménykedve, hogy a dolgok jobbra fordulnak, és a kezelések hatni fognak. Soha nem akart belenyugodni az állapotába, nem mondott le az életéről. Megpróbálta élvezni a jelent, és tervezte a jövőt, hogy milyen lesz az élete a betegsége után.

“Legbelül rettegtem, de mégis megpróbáltam nyugodt maradni, minden okom megvolt arra, hogy elhiggyem, a kezelés sikeres lesz. Egy nagyon rossz éven vagyunk túl mindannyian, de minden okom meg volt rá, hogy bizakodva tekintsek a jövő felé” – mondta Natalie.

Egy fiatal anyuka egyszerre tervezte az esküvőjét és a temetését!
Natalie és családja

“2020 januárjában egy nagyon nehéz napon, amikor nem éreztem túl jól magam, az ágyban feküdtem, és nagyon kimerültnek éreztem magam a kemoterápia után. Idrees kihívott a szobából, és akkor megláttam, hogy Zeke és ő is szépen fel voltak öltözve öltönybe, és képrejtvény volt a kezükben, ami rólunk készült. Az állt rajta: “Szeretnél a feleségem lenni?”. Visszasiettem az emeletre, hogy felvegyem a parókámat, és arra gondoltam: “Nem leszek kopasz azon a napon, amikor megkérik a kezem” – mesélte Natalie.

A fiatal pár úgy döntött, hogy még vár egy kicsit, míg Natalie állapota stabilizálódik, és addig gyűjtik a pénzt az álomesküvőre. Rendszeresen járt a kezelésekre, azonban a járvány időszakában otthon kellett maradnia, hogy védje magát a vírustól. Ezután sok vizsgálatot és tesztet végeztek, majd az onkológus közölte, hogy a jelenlegi diagnózisok szerint 6-12 hónap között van esélye még az életre.

“Szörnyű volt, teljesen összeomlottam, csak arra tudtam gondolni, hogy a fiamnak nem lesz anyja, aki vigyázzon rá, és felnevelje” – mesélte Natalie.

Az elkerülhetetlen és kegyetlen sors ellenére Natalie mindent megtett azért, hogy élete minden pillanatát élvezhesse fiával és férjével együtt, megpróbált mosolyt csalni a legjobb barátai arcára.

Büszke arra, amit 29 éves koráig elért az életben, és reméli, hogy a nagy napon, május 8-án viselheti az esküvői ruhát.

“Soha nem tudtam volna elképzelni, hogy egyszerre tervezem meg az esküvőmet és a temetésemet. De tudom, hogy szerencsés vagyok, hiszen jó életem volt, megtaláltam a szerelmet, és a családom végtelenül szeretni fog.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek