KuriózumEgy évszázad után született kislány egy családban

Egy évszázad után született kislány egy családban

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A brit Silverstone családban 1913-ban született utoljára lánygyermek, azóta kizárólag fiúkkal áldotta meg az ég a családot. 1913 óta 16 fiú született, ám idén megfordult az évszázados tendencia, amikor egy kislánynak adott életet az édesanya.

kislany

David Silverstone, a nagyapa az ABC hírcsatornának úgy nyilatkozott, csak remélni tudta, hogy egyszer megéri ezt a csodás pillanatot. Elmondása szerint sokáig szóhoz sem tudott jutni, amikor megtudta, hogy ezúttal lányunokája lesz. Fogadni mert volna, hogy ő is fiú lesz, csakúgy mint két másik unokája a 6 éves Harry és a 4 éves Oscar.

Az édesapa elmondta, semmit nem csináltak annak érdekében, hogy lányuk szülessen. Megjegyezte: a család többi tagja utána olvasott, mit is tehetnének annak érdekében, hogy lányuk szülessen. Őket viszont teljesen hidegen hagyta a kérdés, és szerinte épp az volt a titok nyitja, hogy nem stresszelték e miatt magukat.

Az édesanya hozzátette: a legutolsó percig tartott attól, hogy az orvosok elnéztek valamit az ultrahangos vizsgálatok során, és nagy kő esett le a szívéről, amikor szülés után immár biztosan állították, hogy kislánya született.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek