LélektárEgy buddhista szerzetes elárulja, hogy mit is jelent valójában a csoda!

Egy buddhista szerzetes elárulja, hogy mit is jelent valójában a csoda!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Te hiszel a csodákban? Vágysz arra, hogy valamilyen csoda következzen be az életedben? Ahhoz, hogy csodát tudja tenni az életben, előbb meg kell értened annak működési elvét.

Csoda az, amikor valamilyen váratlan, pozitív dolog történik, amire nincs tudományos magyarázat. A csoda isteni, spirituális szent eredetű, amely annak bizonyítéka, hogy létezik egy felsőbb szellemi hatalom, ami irányít, ami befolyással van az életre.

A híres hollywoodi filmlegendát, Morgan Freemant is érdeklik a csodák, megkérdezett egy buddhista szerzetest, hogy ő képes-e csodát teremteni. A szerzetes válasza még Freemant is meglepte, hiszen azt válaszolta, hogy a csodák ott vannak közvetlen közelünkben.

Ilyen csoda:

  • a gyógyulás;
  • a szeretet;
  • vagy ha két ember kibékül;

A szerzetes ugyanakkor közölte, az embereknek nem olyan csodákra van szükségük, mint a meditáció közbeni, a talajtól való felemelkedés és lebegés. A csodákra nem várni kell, hanem észrevenni azokat.

Lehet, hogy ezért van annyi szenvedés a világon, mert az emberek nincsenek tisztában azzal, hogy mire is képesek, hogy tudnak csodát teremteni.

„Sokkal többre vagyunk képesek, mint ahogyan azt hisszük. A csoda ott van, ha nem is látjuk, kérdés, hogy hiszünk-e benne. A csoda az, ami mindannyiunkat összeköt” – állapította meg Morgan Freeman.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek