HolotropikumAlternatív gyógyászatEcetes vízben áztatta fertőzött, kellemetlen szagot árasztó lábait, majd elképedve tapasztalta, hogy...

Ecetes vízben áztatta fertőzött, kellemetlen szagot árasztó lábait, majd elképedve tapasztalta, hogy milyen gyorsan megszűnt a probléma!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ecetes vízben áztatta fertőzött, kellemetlen szagot árasztó lábait, majd elképedve tapasztalta, hogy milyen gyorsan megszűnt a probléma!

ecet-labaztatas

A nem megfelelő lábbeli viselése, a műanyagból készült zoknik hordása bizony sok problémát okozhat a lábainknak. Növeli a gombás fertőzés, köztük a körömgomba kialakulásának esélyét, de az orrfacsaró lábszag is gondot jelent, főként ha vendégségbe megyünk, ahol a cipőt is illik lehúzni.

Így amellett, hogy odafigyelünk arra, hogy természetes anyagokból készült zoknikat, cipőket hordjunk, fontos a higiénia és a fertőtlenítés is, ami a lábápolást illeti. Erre jó például az ecetes lábfürdő.

Három rész vízhez adjunk hozzá egy rész ecetet, majd minden este ebbe áztassuk be lábainkat, legalább 15 percen keresztül.

Ezt már olvastad? Ez történik, ha almaecetben áztatjuk a lábainkat… Bámulatos!

A hajápolásban is nagyszerű hatást érhetünk el az almaecetnek köszönhetően. Egy bögre vízbe tegyünk bele pár evőkanál almaecetet, és miután samponnal megmostuk a hajunkat, öblítsük le a természetes oldattal. Ragyogni fog minden tincsünk.

A kellemetlen testszagot is elűzi, ha kevés almaecettel bekenjük a hónaljunkat, de égési sérülések esetén is hasznos ez a szer, csak tegyünk rá pár cseppet a sérült bőrrészre, és a fájdalom máris alábbhagy.

Ezt már olvastad? Az almaecet 3 gyógyító hatása, amiről fogalmad sem volt!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek