KuriózumDubai 1 gramm aranyat kínál minden leadott fölös kilogrammért

Dubai 1 gramm aranyat kínál minden leadott fölös kilogrammért

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Motiváció milliomos arab módra! Dubai 1 gramm arannyat kínál minden leadott fölös kilogrammért, egészen augusztus 16-ig – írja az NRP.org.

Fotó: Giorgio Monteforti
Fotó: Giorgio Monteforti

A Time.com egy tanulmányt idéz, miszerint a tavaly felmérésből kiderül, hogy Dubai összlakosságának nagyjából fele túlsúllyal küzd. Mi több, az elhízottság aránya már már az Egyesült Államok szintjét súrolja. Szaud-Arábiában egy friss felmérés szerint a férfiak 66%-a, és a nők 71%-a túlsúlyos, vagy egyenesen kövér, Kuwaitban pedig ugyan ez az arány a férfiak esetében 74%, a nők esetében pedig 77%. Csupán Abu Dhabiban a középiskolások között az elhízottság aránya 30%.

A legfrissebb tanulmányok egyértelműen abba az irányba mutatnak, hogy a fast-food kajáldák az Egyesült Arab Emmirátusokban új Mekkára leltek Amerika után, és mára az összes multi (McDonald’s, KFC, Subway) megvetette a lábát. Dubai ugyan anyagias vonalon próbálja első körben a túlsúlyt legyőzni, és egészséges(ebb) életmódra ösztönözni ellustult, luxus életet élő lakosait. Az “arany program” július 19-én kezdődött, és minden beiratkozó minimum 2 kg súly leadását kell garantálja augusztus 16-ig.

Neked kihívás lenne 2 gramm aranyért (cirka 45 dollár 1 gramm) kocogni?

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek