KoktélDr. Bagdy Emőke Erdélyben tart előadásokat

Dr. Bagdy Emőke Erdélyben tart előadásokat

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Március 16-a és 18-a között Erdélyben állomásozik a Nyitott Akadémia, Dr. Bagdy Emőke Marosvásárhelyen, Sepsiszentgyörgyön és Csíkszeredában tart előadásokat.

Bagdy Emőkét sokan a Nyitott Akadémia sorozat legjobb női előadójának tartják – hogy miért, arról két évvel ezelőtt Marosvásárhely is meggyőződhetett. 2010-es előadása után a dugig telt Kultúrpalotában óriási vastapsot kapott, a közönség pedig még hetekig emlegette a fantasztikus hangulatot, a professzor asszony bámulatos energiáját, és a gazdag szellemi-lelki útravalót, amelyet átadott. Olyan találkozás volt ez, amelyből nemcsak tudást, de erőt és életkedvet is lehetett meríteni.

A lélek dolgai iránt érdeklődő közönség számára ezért nagyon jó hír, hogy a kirobbanó temperamentumú pszichológus professzor idén márciusban sokak kérésére vadonatúj előadásokkal tér vissza Erdélybe, és körútjának állomásai között Marosvásárhely is szerepel!

Bagdy Emőke ezúttal egyik legkedvesebb és legfontosabb témájával érkezik: elengedésről, megbocsátásról és újrakezdésről tart előadást a Kultúrpalotában. Az egészségpszichológia legnevesebb magyar tudósaként, ahol csak tudja, hirdeti: a lelkünkben hordozott sérelmeknek, a megbocsátásra való képtelenségnek a sejtek normális működését befolyásoló biokémiai hatásuk van. Nem véletlen, hogy a rettegett daganatos betegségek kialakulásában is óriási szerepük van a kezeletlen, megoldatlan lelki problémáknak.

Közérzetünket, életminőségünket, boldogságra való képességünket nagyban meghatározza, hogy képesek vagyunk-e valahogyan letenni az általunk cipelt lelki terheket, megbocsátani és elengedni sérelmeket, helyre tenni magunkban múltunk eseményeit. A mentális higiénia kifejezést szó szerint véve, lelkileg is szükséges tisztálkodnunk – és a tudomány ma már sokat segíthet ebben. A gondolkodásmód átalakításával nemcsak jelenünkön és jövőnkön változtathatunk, de még a múltunkat is újraírhatjuk, ha a fájdalmas eseményekben megtaláljuk az értelmet és a fejlődés lehetőségét.

A Nyitott Akadémia neves előadója március 17-én Sepsiszentgyörgyre látogat, ahol a „Hogyan lehetnénk boldogabbak?” című előadását hallgathatják meg az érdeklődök, majd vasárnap Csíkszeredában a „Lelki egyensúly nehéz időkben is” című előadása hallható.

A helyszínen kedvezményes pszichológiai könyvvásár várja az érdeklődőket, Bagdy Emőke pedig kérésre dedikálja műveit.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek