Példátlan átváltozásokon megy keresztül bolygónk, véli Dolores Cannon látnok, hipnoterapeuta, akinek eddig már 17 könyve jelent meg, és aki már 40 éve foglalkozik az energiagyógyászattal, a földönkívüli életformákkal, a túlvilági élettel és azok titkaival.

dolores-cannon

Dolores egy nemrég kiadott könyvében, melynek címe Az önkéntes lelkek három hulláma (The Three Waves of Volunteers and the New Earth), arról ír, hogy miket tapasztalt a regressziós hipnózis terápiái során, amelynek keretében több ezer ember elméjének titkát tárta fel, segítve rájönni nekik, hogy kik voltak korábbi életükben, egyáltalán reinkarnálódtak-e.

Dolores elmondása szerint a regressziós hipnózist saját maga fejlesztette tökéletesre, ez egy teljen más módszer, mint a korábban alkalmazott hipnózisos eljárások. A regressziós hipnózis során a leghatalmasabb erővel, a mindentudás egyetemével lehet kapcsolatba lépni. A terápia során egy belsőséges kapcsolat alakul ki a terapeuta és az illető személy között, akinek Dolores bele tud tekinteni a múltjába, és olyan dolgokról érdeklődik, olyan részletekről kérdezi a páciensét, amely felfedi a titkát, és ezáltal megkezdődhet a probléma megoldása, illetve a gyógyulási folyamat.

5 évvel ezelőtt különleges dolgot vett észre: olyan ügyfelek kezdték felkeresni, akiknek nem volt előző életük, legalábbis a Földön végképp nem, ellenben egy teljesen külön forrásból, amely lehet isteni, földöntúli, vagy más dimenzióból származó, lelkekkel ismerkedett meg. Hosszas gondolkodás után Dolores arra jött rá, hogy ezek a segítő lélekkel rendelkező emberek célja a bolygó megmentése. Erre az a bizonyíték, hogy ezen emberek rezgésszáma magasabb, mint a többi emberé, és ez a Föld rezgésszámát is növelni fogja, ami majd a tisztuláshoz, az újjászületéshez fog vezetni.

Ezek az emberekre az a jellemző, hogy nem esnek ugyanazokban a karmikus hibákba, mint a reinkarnálódott társaik, akik ugyanazokat a baklövéseket követik most is el, mint a múltban, és tetteik veszélyeztetik a földi életet. A segítő, magas rezgésszámmal rendelkező emberek energiáit védeni kell, amely nem más, mint a szeretet energiája.

És csak a szeretet növelésével, árasztásával, terjesztésével tisztítható, menthető meg a Föld.

Dolores az önkéntes, vagy segítő lelkeket három kategóriába, vagy hullámba sorolja:

1-es hullám: Az ebbe a csoportba tartozó emberek most a 40 és 60 év közötti generáció tagjai. Nehezen tudnak megbirkózni a haraggal, a rosszindulattal, a gyűlölettel, amit tapasztalnak maguk körül. Pont a legnehezebb periódust kapták el, ehhez kellett alkalmazkodjanak, de sokuknak nem sikerült, ezért öngyilkosságot követtek el.

2-es hullám: Ők a fiatalok generációja, a 20-as, 30-as éveikben járó emberek. Magabiztosabbak, határozottabbak, jobban érzik magukat. Annyi a feladatuk, hogy árasszák, terjesszék a pozitív energiákat, és létezzenek, éljenek tovább.

3-as hullám: Ők az új generáció, a gyerekek, akik már mindenre tudják a megoldást, de sajnos olyan akadályokba ütköznek, mint a meg nem értettség, a diszkrimináció, és emiatt pedig gyógyszeres kezeléseket is felírnak nekik.

Kik is valójában ezek a segítő, vándorló lelkek?

Dolores Cannon úgy véli, ezek a lelkek más bolygókról, galaxisokról, dimenziókból érkeznek a Földre, hogy segítségünkre legyenek. Itt reinkarnálódnak először, és nagyon magas rezgésszámmal rendelkeznek, viszont nem emlékeznek arra, hogy miért is érkeztek pontosan a mi bolygónkra.

„Ők csupán a jelenlétükkel fogják pozitív irányba előmozdítani a Föld sorsát.” – véli Dolores. Emellett pedig szintén csak a jelenlétüknek köszönhetően, növelik a Föld rezgésszámát, amely tulajdonképpen a szeretet energiája, ami majd egy jobb helyé teszi a világunkat.

Ezeknek a lelkeknek, akik először reinkarnálódnak a Földön, „be kell tartaniuk” a Be Nem Avatkozás Törvényét, mivel a földi élet egyik alapfeltétele, a civilizációk mozgatórugója az emberek szabad akaratából adódik, az itt élő embereknek van választási lehetőségük. Így ezek a segítő lelkek közvetlenül nem tudnak beavatkozni a társadalmak fejlődését tekintve, ők csak a szeretet energiáját erősíthetik, lehetőséget adva az embereknek, hogy ők is a szeretet erejét vegyék át, és terjesszék.

Dolores, a regressziós hipnózisos terápiák során a következő kérdésre kapott választ: a Föld az egyik legsűrűbben lakott bolygó az Univerzumban, és az a segítő lélek, amely itt reinkarnálódik, nagyon bátor cselekedetet hajt végre.

A segítő lelkek válaszoltak az Univerzum hívására, mivel a földi életet veszély fenyegeti, és az emberek milliói folyamatosan negatív rezgéshullámokat bocsátanak ki, amit muszáj ellensúlyozni, mivel ha elpusztul a Föld, akkor félő, hogy az Univerzumban létező összes életforma megsemmisülhet. És ezt senki sem akarhatja.

Éppen emiatt szinte minden egyes ember, valamilyen módon, de képes érzékelni azt, hogy nagy változások történnek jelenleg a Földön. Az egész bolygó egy rezgésszámbeli változáson megy át. A thespiritscience.net nevű oldalon megjelent írás alapján egy tudatbeli, mentális változáson is át fog esni az emberiség, egy új dimenzió kezdődik, ami lehetővé teszi, hogy a mostani negatív erők uralta világ megtisztuljon, és sokkal szebb, békésebb korszak köszöntsön ránk, ahol a szeretet, a törődés lesz a középpontban.

Dolores úgy véli, hogy ez egy nagyon fontos időszak, amit a legnagyobb együttérzéssel kell megélnünk, és minden percben a szeretet fontosságát kell hirdetnünk, éreznünk, mert a világhírű látnok szerint azok a civilizációk, amelyek rosszul értelmezték az Univerzum és a segítő lelkek által küldött energiákat, üzeneteket, eltűntek a Föld felszínéről, mint például Atlantisz civilizációja.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.