OtthonDobja fel lakását!

Dobja fel lakását!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nem tudja, hogyan rendezze be új lakását úgy, hogy később ne legyen elégedetlen a végeredménnyel? Esetleg régi lakását szeretné feldobni úgy, hogy látványos legyen a változás, mégis olcsó? Számos könnyű, egyszerű és otthon elkészíthető ötletet lehet megvalósítani, ha jól tájékozottak vagyunk a lakberendező témában.

katicamatrica1

Elsősorban fontos tudni, hogy akár néhány bútordarab átrendezésével is teljesen új arculatot varázsolhatunk lakásunknak, hiszen néhány helycsere jelentősen megnövelheti a belső teret, így szabadabban mozoghatunk otthonunkban.

Ha új lakásról van szó, és még a bútordarabok választásánál vagyunk, akkor ajánlatos olyanokat választani, amik multifunkcionálisak, esetleg egy bútordarab több mindenre is felhasználható. Továbbá probléma lehet még az is, hogy a falakat túl egyhangúnak, monotonnak tartjuk, vagy csak egyszerűen meguntuk már a jelenlegi színét. Ekkor a legjobb, ha egy olcsó ám mégis látványos módszerrel próbáljuk feldobni a lakást, ami kevés munkát igényel és mi magunk is megcsinálhatjuk. Bizonyára mindenki hallott már a falmatricákról, amiknek felhelyezése annyiból áll, hogy lehúzzuk a fóliát az alapfelületről és felhelyezzük a kiválasztott mintát a falra. A gyerekek nagy kedvence ez, hisz minden szuperhős, mesehős vagy akár sportágazat felkerülhet a falra, de a felnőttek is rengeteg minta közül választhatnak, többféle méretben.

Hogyha tehát feldobná régi lakását, vagy az újat szeretné otthonossá tenni, ne habozzon a különféle módszerekről informálódni, hisz a lakásdekoráció a lehetőségek tárháza!

Forrás: KaticaMatrica.hu

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek