LélektárAz év utolsó teliholdja december 8-án ragyog fel - az utolsó kiáltás...

Az év utolsó teliholdja december 8-án ragyog fel – az utolsó kiáltás a gyászoló lelkek gyógyulásáért

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Fontos időszak előtt állunk: a megújulás, a gyógyulás, a továbblépés küszöbén. Az univerzum fel akar készíteni minket egy új kezdetre. De ahhoz, hogy lapozhassunk és újrakezdhessük, meg kell tanulnunk elfogadni mindazt, ami történt – nem szabad megbánnunk semmit, amit átéltünk, és bíznunk kell a sorsban, hogy oda visz minket, ahová kell. Ez a mi utunk, a maga hullámvölgyeivel, és ezt az utat csak és kizárólag nekünk kell megtennünk.

December 8-án 2022 utolsó teliholdja kel fel a hideg téli égbolton. Ez az Ikrek jegyében zajlik, és arra ösztönöz, hogy teljesen meggyógyuljunk, hogy ne ugyanazokkal a sötét gondolatokkal és sajgó lélekkel lépjünk be életünk új fejezetébe. A múltnak hátra kell maradnia, hogy nyitott szívvel haladhassunk tovább a számunkra kijelölt úton.

Az év utolsó teliholdja egy varázslatos esemény: az Ikrek jegyében fog zajlani, mely jegy az életszeretetéről, egyedi személyiségéről, adrenalin iránti vágyáról és az álmai megéléséről ismert.

Társaságkedvelő, kíváncsi, kacér pillangó, aki mindig éhes az életre és a kalandra. Ez a jegy a tudatosságot, a fiatalságot, a gondolatok és az érzelmek közötti egyensúlyt, a társadalmi változatosságot, a kreativitást és a szellemi intelligenciát vonzza.

A telihold a holdi energiák csúcspontját jelenti, és szorosan kapcsolódik a változáshoz, a megnyilvánuláshoz és a kinyilatkoztatáshoz. Ez a telihold tüzes erőt hordoz, és minden csillagjegy számára rengeteg bátorságot tartogat, hogy segítsen növekedni, fejlődni és küzdeni az álmainkért.

A telihold egy kéthetes energetikai portált nyit meg, ahol a vágyak, a jövőbeli tervek és az álmok kerülnek a középpontba.

Mélyreható változásokra számíthatunk, melyek segítségével elfogadjuk a sorsunkat, amik megváltoztathatják az életünket, és inspirálóak lehetnek. Olyan energiakitörést biztosítanak, amely felkészít bennünket arra, hogy lélekben gyarapodjunk az elkövetkező időszakban.

A következő témák foglalkoztathatnak bennünket ebben a periódusban:

– pénzügyi problémák megoldása;
– mély és őszinte beszélgetések azokkal az emberekkel, akiket szeretünk;
– a lélek gyógyítása minden múltbéli traumából;
– az érzelmek kiegyensúlyozása és a mérgező emberek eltávolítása;
– az élet megtapasztalásának és élvezetének vágya;
– a nagyszabású tervek megvalósítása;
– újévi fogadalmak megfogalmazása.

A Nap és a Hold szemben áll a Mars retrográd jegyével, ez pedig olyan félelmeket, érzelmeket és bizonytalanságokat erősíthet fel, melyek az elmúlt hónapokban fogva tartottak minket. Ez az időszak érzelmileg túlfűtött, amikor a belső feszültségeket és a megoldatlan problémákat a kapcsolatokba akarjuk majd kivetíteni.

Az Univerzum azt üzeni nekünk, hogy legyünk türelmesek és fogadjuk el az érzéseinket, hogy meggyógyulhassunk és továbbléphessünk. Most nem szabad megállnunk – ezért kellene megbékélnünk végre a múlttal, hogy felkészülhessünk életünk legújabb fejezetére.

Meg kell értenünk végre, hogy minden okkal történik. Ott vagyunk, ahol lennünk kell, ez a mi utunk, ez a mi sorsunk. Nincs értelme visszautasítani a gyógyulást, itt az ideje, hogy mindent a múltban hagyjunk, és azokra a dolgokra koncentráljunk, amelyek békét hoznak nekünk és boldoggá tesznek minket. A szorongás és a stressz leküzdéséhez öngondoskodási gyakorlatokat kell folytatnunk. Az új kezdet közelebb van, mint gondolnánk. Ne zárkózzunk el előle!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek