December 19-én a Telihold az Ikrek jegyében lesz, ennek köszönhetően pedig igen különleges energiák fogják befolyásolni az életünket. Sokkal közelebb kerülünk az igazsághoz, és ez egy kicsit jobban megvisel, mint amennyire fel vagyunk készülve rá.

Ez a Telihold egy új ciklus kezdetét jelzi. Az Ikrek-Telihold a logikus gondolkodásra ösztönöz, míg a Nyilas sokkal tágabb nézőpontot részesítene előnyben. Az Ikrek számára a kényelem és biztonság a legfontosabb, a Nyilas pedig inkább kalandra vágyik. Azonban mindkét pólus szükséges ahhoz, hogy megfelelően fejlődni tudjunk.

A Telihold energiája segít abba, hogy megfogalmazzuk a legfontosabb céljainkat, sokkal közelebb kerüljünk önmagunkhoz, és megértsük, hogy mit miért teszünk, vagy gondolunk. Most lehetőséget találunk arra, hogy megtaláljuk a békét a belső káoszunk közepette.

Az Ikrek hatására most felerősödik a kommunikáció fontossága, sokkal inkább szükségét fogjuk érezni egy jó baráti beszélgetésnek, mint eddig valaha.

Az Ikrek energiája gyakran arra késztet bennünket, hogy egy kicsit gondolkodjunk el, és vegyük komolyabban magunkat. Ne fojtsuk el az érzelmeink, hiszen a “veszély érzése” valójában csak a gondolatainkban létezik. Inkább találjuk meg a módját annak, hogy a lehető legjobban ki tudjuk fejezni magunkat, és fordítsunk nagyobb figyelmet az egészségünkre is.

Próbáljuk megfejteni legmélyebb gondolatainkat és érzéseinket, így sokkal érthetőbben és racionálisan tudjuk majd kifejezni önmagunkat. Ez egy nagyszerű időszak arra, hogy ha valami újat szeretnénk megtanulni, vagy, ha előbb szeretnénk lépni a ranglétrán.

Ebben az időszakban fontos, hogy hangolódjunk rá a gondolatainkra, és tudatosítsuk őket. A mindfulness gyakorlatok, a meditáció nagyon jó segítség lehet a tudatos befelefordulás időszakában, főleg, ha egy bizonyos célra akarunk összpontosítani. Hallgassunk az intuíciónkra!Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.