LélektárDecember 18-20-a között a Nap együttállásba kerül a Galaktikus Középponttal és megnyitja...

December 18-20-a között a Nap együttállásba kerül a Galaktikus Középponttal és megnyitja a gyógyulás útját mindannyiunk számára

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A varázslat 2023 végén is folytatódik. Az Univerzum minden eddiginél nagylelkűbb velünk, és segít megtalálni a boldogságot, miközben a lelkünkbe nézünk, és felfedezzük, kik vagyunk valójában. Az elme és a lélek összhangba kerül, és hamarosan csodálatos átalakulás következik be.

December 18-20 között a Nap együttállásba kerül a galaxis középpontjával, ami intenzív energiákat és lehetőségeket hoz a spirituális ébredésre. Ezenfelül ez az időszak megnyitja az utat a gyógyulás felé, és összehangolja a lelkünket az isteni erővel. Itt az ideje, hogy a szívünkben rejlő rejtett igazságok befogadására törekedjünk, mivel ez az együttállás felerősíti az intuitív és spirituális tudatosságot.

Ez az együttállás inspirálhat minket arra, hogy tágítsuk a látókörünket, új hitrendszereket fogadjunk el, vagy az önfelfedezés új fejezetébe kezdjünk, miközben kapcsolatot teremtünk belső énünkkel, meggyógyítjuk a múlt sebeit, és mindent újrakezdünk. Fel kell készülnünk az idei év végére, és jól kell elkezdenünk a következőt.

Az energiák, amelyeket az Univerzum december 18-20-a között küld felénk, a változás erőteljes kapui, amelyek az átalakulás felé vezetnek bennünket.

Az Univerzum tanácsa mindannyiunk számára: A változás most veszi kezdetét. Itt az ideje, hogy magunk mögött hagyjuk a múltat és újrakezdjük.

Ahogy közeledünk ahhoz az eseményhez, amikor a Nap együttáll a Galaktikus Középponttal, erőteljes kozmikus energia vesz körül minket, amely egyedülálló lehetőséget kínál számunkra az önvizsgálatra, a megújulásra és életünk új fejezetének elkezdésére.

A Galaktikus Középpont a Tejútrendszerünk szívében található titokzatos és erőteljes régió, ami mély spirituális jelentőséggel bír, és azt a különleges energiát kihasználva, amit a Nappal való együttállása eredményez, radikálisan megváltoztathatjuk az életünket, a személyes növekedés, tisztánlátás és a pozitív változás felé haladva.

Mi a Galaktikus Középpont?

A Galaktikus Középpont egy energetikai régió a galaxisunk magjában, mintegy 26 000 fényévre a Földtől. Az asztrológiában és a spiritualitásban gyakran tekintik a spirituális bölcsesség, az isteni energia és a kozmikus tudatosság forrásának.

Amikor a Nap együttállásba kerül ezzel az erőteljes központtal, úgy tartják, felerősödik a kapcsolatunk a kozmosszal, és egyedülálló lehetőséget kapunk a spirituális ébredésre és a személyes átalakulásra.

A rituálé, amelyre minden léleknek szüksége van a Nap és a Galaktikus Középpont együttállása során:

1. Készítsd elő a helyet

Kezdd azzal, hogy keresel egy csendes, kényelmes helyet, ahol nem fognak megzavarni. Erőteljes kristályokkal fokozhatod a hely természetes energiáját (használhatsz például ametisztet vagy kvarcot).

2. Meditáció

Kezd a rituálét egy meditációval, amely segít a jelenre összpontosítani: hunyd be a szemedet, lélegezz mélyeket, és képzelj el egy mágikus fénysugarat, ami összeköt a Galaktikus Középponttal. Érezd, ahogy ez az energia átáramlik rajtad, és megtisztítja az elmédet, a testedet és a lelkedet.

3. Írd le a szándékaidat egy naplóba

Fogj egy naplót vagy egy papírlapot, és írd le az életed következő fejezetére vonatkozó szándékaidat. Milyen változásokat szeretnél elérni? Személyiséged milyen aspektusait szeretnéd ápolni vagy elengedni? Légy őszinte és nyitott, mert ez a folyamat a te személyes fejlődésedről szól.

4. Szabadulj meg mindentől, amire már nincs szükséged

Engedj el minden olyan múltbeli terhet vagy negatív energiát, ami akadályoz téged egy szimbolikus gesztussal. Ezt megteheted úgy, hogy leírsz egy papírlapra mindent, amit szeretnél magad mögött hagyni, majd elégeted ezt a lapot. Miközben a papír lassan elhamvad, képzeld el, ahogy a rajta felsorolt terhek is füstté válnak, és eloszlanak.

5. Határozd meg a szándékaidat

Tűzz ki pozitív szándékokat életed új fejezetére. Írj le konkrét célokat, megvalósítható álmokat, amelyek összhangban vannak a vágyaiddal és fejlődésre ösztönöznek. Képzeld el, hogy megvalósítod ezeket a célokat, és érezd át az ezzel járó örömöt és a beteljesülést a lelkedben.

6. Adj hálát azért, amid van

Fejezd be a rituálét azzal, hogy hálát adsz mindazért, ami megadatott neked: a múlt tanulságaiért, a jelen pillanatért és az előtted álló lehetőségekért.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek