HolotropikumDarált kávét tett a szeme alá, hogy eltüntesse a szem alatti foltokat....

Darált kávét tett a szeme alá, hogy eltüntesse a szem alatti foltokat. Ami ezután történt mindenkit ledöbbentett!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A szem körüli barnás foltok, karikák sok esetben az álmatlanság, kimerültség számlájára is írhatók, amire rátesz egy lapáttal a mindennapi stressz, aggódás, és a negatív gondolkodás. Ezért, ha nem szeretnénk úgy kinézni, mint egy élőhalott, tennünk kell arcbőrünk szépségének, ápoltságának megőrzéséért. Erre nagyszerű például a kávé!

kave-szem-alatt

A finom fekete reggeli kortyolgatása energiát, erőt ad, felébreszt és felpörget. Azonban egy kevés darált kávéval a szem alatti barna foltok, táskák is megszüntethetők.

A titok a koffeinben rejtőzik, amelynek gyulladáscsökkentő és lohasztó hatása van, így a csúnya duzzanatokat is képes eltüntetni, közben az érzékeny szem alatti bőrréteg puha, selymes tapintású lesz.

Egy kiskanál darált kávét enyhén nedvesítsünk be, és azzal dörzsöljük be a szemek körüli területet. 5 percig hagyjuk rajta a kávés pakolást, majd utána vízzel öblítsük le.

A kávé mértékkel történő fogyasztása jó hatással van az egészségre!

  • ha valaki edzés előtt fél órával megiszik egy bögre kávét, akkor erőre, energiára kap, és az izomműködés is hamarabb beindul.
  • ha cukor és tej nélkül fogyasztjuk el a kávét, nem kell aggódni a kalóriák miatt, mivel 150 ml ilyen kávéban kevesebb mint 80 egység kalória van, így az elhízás veszélye nem áll fenn.

A koffeines kávé a koncentrációban is segít, főként mikor valami fontos, agyilag fárasztó projekten kell dolgozni. A kávéban jótékony polifenolok vannak, amelyek egyben erős antioxidánsok is, így megvédenek a szabadgyököktől.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek