HoroszkópCsillagjegyek, amelyekre 2024-ben hatalmas bőség vár - Szinte szó szerint lapátolhatják majd...

Csillagjegyek, amelyekre 2024-ben hatalmas bőség vár – Szinte szó szerint lapátolhatják majd a pénzt

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2024 nagy meglepetéseket tartogat a pénzügyek terén néhány csillagjegy szülöttei számára. Mindössze négy jegy szülöttei érintettek, de nekik fantasztikus évük lesz az anyagiak terén.

Vajon te is azok közé a csillagjegyek közé tartozol, akikre anyagi szempontból rámosolyog a szerencse 2024-ben?

Szűz

Megnyerted a főnyereményt az asztrológiai lottón! 2024 folyamán a Mérlegben lévő déli csomópont feloldja az elzáródásokat a személyes erőforrásokra vonatkozóan a második házban. Ugyanakkor az északi csomópont a Kosban segít neked a befektetésekre összpontosítani a nyolcadik házban, ami az anyagi átalakulásokért felelős. Ezért a pénzügyi stabilitás hosszú távú erőforrásainak fenntartásán fogsz dolgozni.

2024 elején már egy ígéretes időszak kezdetén leszel, ami az anyagiakat illeti, és ez a 2023. október 14-i napfogyatkozás idején kezdődött a Mérlegben. Ez a ciklus március 25-én ér véget, egy holdfogyatkozással szintén a Mérleg jegyében. Ez a csillagászati jelenség egy jelentős pénzügyi cél megvalósítása felé terelhet, és kiaknázhatod a benned rejlő lehetőségeket.

A következő hat hónapos ciklus, amely a pénzügyi növekedésre ösztönöz, az április 8-i napfogyatkozás idején kezdődik a Kosban. A napfogyatkozás a nyolcadik házban történik, ami azt jelenti, hogy hamarosan megszabadulsz az adósságaidtól, befektetsz a jövőbe és több jövedelemforrást teremtesz.

Egy másik fontos pénzügyi ciklus az október 2-án a Mérlegben bekövetkező napfogyatkozás alatt kezdődik.

Skorpió

Annyi lehetőséged van 2024-ben, hogy mérlegelned kell! Az elmúlt néhány év arra kényszerített, hogy elfogadd az irányítás elvesztését. Szerencsére 2024 lehetőséget kínál arra, hogy újra rendet tegyél a pénzügyeidben. Január 1-jétől május 25-ig a karrieredre kell összpontosítanod, mivel a Bika jegyében lévő Jupiter már nem a partneri kapcsolatok hetedik házában folytatja retrográd pályáját. Régóta várt lehetőségek adódhatnak, akár új szakmai szerződések is felmerülhetnek.

Azok a kötelezettségek, amiket már egy ideje fontolgattál, még gyümölcsözőbbé válnak, amikor a Jupiter május 25-én belép az Ikrek jegyébe a nyolcadik házban. A Jupiter a nyolcadik házban jelentős pénzügyi növekedésre utalhat, ha a befektetéseid biztonságosak, és nyitott vagy az átalakulásra. Még a szerencsejáték vagy egy fogadás is hihetetlen eredményekhez vezethet. A siker maximalizálása érdekében erősítened kell a kommunikációs és alkalmazkodó készségedet, ugyanakkor egyszerre több feladatra is tudnod kell fókuszálni.

A Jupiter október 9-én újra belép az Ikrek jegyébe, retrográd mozgásban, ami lehetőséget ad egy új kezdetre. A retrográd Jupiter alkalmat kínál arra, hogy megalapozd a pénzügyi stratégiáidat, csökkentsd a kiadásaidat és elkerüld az eladósodást.

Bak

Ha valaki megérdemli a fizetésemelést, az biztosan te vagy. 2024 lehet a legjobb éved anyagi szempontból, köszönhetően két közelgő tranzitnak – a Plútónak a Vízöntőben és a Jupiternek az Ikrekben. Ezek a bolygóátvonulások növelhetik a vagyonodat, ha készen állsz a kihívásra.

A Plútó január 20-án hagyja el a Bakot, és lép vissza a Vízöntőbe – a második házban, ami a személyes jövedelmekre koncentrál. Ez déjà vu érzés lehet, mivel a Plútó már áthaladt a második házadon 2023. március 23. és 2023. május 1. között.

Ha visszagondolsz az ebben az időszakban történtekre, észreveheted, hogy visszhangzik benned ugyanaz a pénzügyi átalakulás iránti vágy, mint amit korábban megtapasztaltál. Ez lehet a tökéletes alkalom arra, hogy olyan nem szokványos bevételi forrásokat is fontolóra vegyél, amelyek esetleg kívül esnek a komfortzónádon. A siker kulcsa azonban abban rejlik, hogy elengedd az irányítás iránti igényedet.

Halak

2024-ben az északi csomópont a Kosban áthalad az anyagi jólét és a személyes pénzügyek szempontjából fontos második házon, ami számtalan lehetőséget hoz az anyagiak terén. A Mérlegben lévő déli csomópont arra kényszerít, hogy feladd az adósság, a vagyon és a közös erőforrások nyolcadik házával kapcsolatos rossz szokásaidat.

Szerencsére a 2024-ben bekövetkező napfogyatkozások segítenek abban, hogy intuitív módon összhangba kerülj pénzügyi céljaiddal. A 2024-es év kezdetén hajlamosabbnak érezheted magadat arra, hogy újrafinanszírozással, az adósságok mérséklésével és a pénzed bölcsebb befektetésével növeld a vagyonodat.

Egy újabb hat hónapos ciklus kezdődik, amikor az április 8-i napfogyatkozás a Kosban megvilágítja a személyes jövedelemre összpontosító második házadat. Ebben a ciklusban lehetőséged nyílik majd arra, hogy több pénzt keress. Az október 17-i Teliholdra a Kosban már teljesen más pénzügyi helyzetben találhatod magadat.

A 2024-es év utolsó napfogyatkozása október 2-án történik a Mérlegben, ami ismét felerősíti a pénzügyekre összpontosító második házadat. Ez a hat hónapos ciklus 2025-ben is folytatódik, így a 2024-es évet nyugodtan zárod majd, ami az anyagiakat illeti.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek