Melyik hónapban születtél? Az alábbiakban megtudhatod, hogy az Univerzum milyen élet-ajándékkal ruházott fel születésedkor. Használd okosan ezt a csodálatos adományt!

Kos

Arra születtél, hogy másokról gondoskodj, és pozitív irányba ösztönözd őket. Az a fajta ember vagy, aki bármit megtesz a szeretteiért, az összes terhet szívesen levennéd a vállukról. Születésedkor egy olyan erőt kaptál ajándékba, amely által önzetlen segítséget és inspirációt nyújtasz mások számára.

Bika

Különleges képességet kaptál a világ jobbátételére. Mindig először a környezeted problémáira figyelsz, csak azután foglalkozol önmagaddal. Mindig arra törekszel, hogy a világ, amiben élsz jobb, és élhetőbb legyen. Hidd el, hogy nem hiábavaló a harcod, kis lépésekben, és példamutatással nagy változásokat érhetsz el.

Ikrek

Azzal a szerencsés képességgel születtél, hogy mindig a pohár teli oldalát látod, a pozitív dolgokra koncentrálsz, optimistán tekintesz az eseményekre. A nehéz pillanatokban nagyon hamar megtalálod a megoldást, gyorsan túlteszed magad az akadályokon.

Rák

Legfontosabb számodra a szerelem és a szeretet a világon. Ha ezt a két érzést nem tudod teljes mértékben átélni, akkor könnyen szenvedhetsz letargikus, depressziós állapottól. Feltétel nélkül tudsz szeretni, azokat, akik igazán fontosak számodra, el tudod fogadni a jó és rossz tulajdonságaikkal együtt.

Oroszlán

Születésedkor az Univerzum egy olyan erővel ruházott fel, amely segítségével meg tudod változtatni a környezeted energiáit. Mindig tele vagy életerővel, mosolyogsz, kedves vagy, feltett szándékod, hogy másra is “átragaszd” ezt a pozitív hozzáállást. Amikor belépsz egy helyiségbe, pozitív energiával töltöd fel, egyből megváltozik a hangulat körülötted. Ha valakinek segítségre van szüksége, rád mindig lehet számítani.

Szűz

Azért születtél, hogy jót tegyél az emberekkel. Az elsődleges célod mindig az, hogy segítséget nyújts a rászorulóknak. Ha valaki hozzád fordul a problémájával, könnyen tudsz ésszerű tanácsot nyújtani, a lehetséges megoldás pillanatok alatt eszedbe jut. Biztonságban érzed magad a világban, hiszen tudod, hogy ha bajba kerülsz, szerető emberek vesznek körül.

Mérleg

Nagyon jó hallgatóság vagy, egy igen megértő személyiségnek születtél. Különleges emberi kapcsolatokkal rendelkezel, mivel nagyon együttérző vagy, igen sok a közeli barátod. Mindig tudod, hogy kinek mit kell éppen mondani, tanácsaid sokszor életmentőek lehetnek.

Skorpió

Erős kapcsolatban állsz az Univerzummal, érzed a természet energiáját, és könnyen rá tudsz hangolódni a közeli ismerőseid, barátaid hangulatára. A panaszkodás helyett inkább mindig a megoldásokat keresed, a problémákra nem akadályként, hanem lehetőségként tekintesz.

Nyilas

Gyógyító képességgel születtél, de megvan a hatalmad arra is, hogy optimizmust árassz a körülötted lévő emberek felé. Mindig tudod, hogy mit kell mondanod, ha valaki épp rossz passzban van. Becsüld meg ezt a képességet, hiszen a mai világban nagyon ritkán lehet igazán önfeledt és boldog emberekkel találkozni.

Bak

Nagyon bátor személyiség vagy, mindig könnyen kezdesz bele új dolgokba, nem okoz nehézséget az, hogy kilépj a komfortzónádból. Inspiráló hatással vagy másokra, segítesz, hogy túllássanak a problémákon, megnyissák a szívüket, és egy boldogabb életet éljenek.

Vízöntő

Mindig béke és harmónia van a lelkedben, születésedkor azt az ajándékot kaptad az Univerzumtól, hogy terjeszd ezt a békét és harmóniát. Közeledben mindenki úgy érzi magát, hogy hihetetlen erővel és energiával rendelkezik, segítesz túljutni a problémákon, és reménnyel töltöd meg a megfáradt szíveket.

Halak

Különleges képességet kaptál a feltétel nélküli szeretetre, tele vagy érzelmekkel, szenvedéllyel, de birtoklod az őszinte odafigyelés képességét is. Azzal a feladattal születtél a világra, hogy megmutasd az embereknek a feltétel nélküli szeretet teremtő erejét.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.