Életünk során nagyon sokszor kerülünk választás elé, bizonytalan helyzetbe, amikor nem tudjuk, hogy mit kellene tennünk, hogyan is tovább.

Az alábbi mantrák csillagjegyednek megfelelően segítségedre lesznek, használd fel őket, és bízz a saját belső erődben!

Kos

Ahhoz, hogy sikeres és kiegyensúlyozott légy, nincs szükséged olyan dolgokra, amit pénzért vásárolsz meg. Ezek csak átveszik az életed felett az irányítást, de hosszútávon nem nyújtanak boldogságot.

Bika

Csinálj valamit! Nem a pénzért, nem a hírnévért, nem az elismerésért! Csupán a létezés és az alkotás puszta öröméért!

Ikrek

Az ember azzá válik, amit gondol magáról! Ha továbbra is azt mondogatod magadnak, hogy nem vagy képes erre vagy arra, akkor soha nem is leszel képes rá. Inkább mondd azt, hogy “meg tudom csinálni”!

Rák

Szereted az életet? Akkor ne pazarold az időd felesleges dolgokra, mert az idő múlik! Élj önfeledten a mában!

Oroszlán

Minden nap tele van új lehetőségekkel, indítsd a reggelt reménnyel telve, szeretettel. Egy mosolyodba kerül, hogy megváltoztasd a napod!

Szűz

Nyisd ki a szíved, hagyd, hogy a szerelem új dimenzióit ismerd meg! Add át magad a létezés örömének, ahol már nem számítanak a szavak, csak a letisztult, őszinte érzések.

Mérleg

Ha kételkedsz abban, hogy milyen messzire tudsz elérni, gondolj arra, hogy milyen messzire értél már el eddig. Idézd fel az összes megnyert csatát, az összes szépséget az életedben.

Skorpió

El fog jönni az az idő, amikor rájössz, mi a legfontosabb az életedben. Ne pazarold az idődet és energiádat olyan dolgokra és emberekre, melyek csak visszafelé húznak.

Nyilas

Válaszd mindig a jót, hiszen számtalan lehetőséged van! Te döntesz, az életed alakítása a kezedben van! Alakítsd a negatív gondolatokat pozitívvá!

Bak

Tekints felemelt fejjel, bizakodva a jövő felé. Ne hagyd, hogy a rossz kedved elrontsa a napod, álmodj egy eredményesebb jövőt.

Vízöntő

Figyelj a gondolataidra, változtasd őket pozitívvá, mielőtt kimondanál bármit is. A teremtés a te kezedben van, vigyázz, mert a tetteid szokásokká válnak, és ezek határozzák meg az egész életed.

Halak

Itt az ideje, hogy teljes szívvel élj! Légy egy kicsit bátrabb, néha nem árt mindent feltenni egy lapra, felejtsd el a görcsös tervezést. Ne foglalkozz a holnappal, csak élj!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.