LélektárCsillagjegyed alapján ezt a mantrát mondogasd 2020-ban!

Csillagjegyed alapján ezt a mantrát mondogasd 2020-ban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Tudd meg, melyik az a mantra, amelyre szüksége lesz a lelkednek a következő évben! Írd el egy lapra, hord magaddal, mondogasd, ahányszor úgy érzed, hogy egy kis megerősítésre van szükséged.

Kos

Nyitott vagyok az új dolgokra, nem zárkózom el a tanulás elől. Semmi sem lehet túl nehéz, bármit képes vagyok elsajátítani. Harcolni fogok azért, amit el szeretnék érni, és csak a szívemre hallgatok.

Bika

Szeretem és elfogadom magam, olyannak, amilyen vagyok. Szeretem a jó és rossz tulajdonságaimat egyaránt. Év végére megtalálom az összes rejtett kincset, ami a lelkemben van.

Ikrek

Ebben az évben sokkal nagyobb figyelmet fordítok a lelki egészségemre, lezárom az ártó kapcsolataimat, és csak a saját boldogságommal törődöm. Sokkal önzőbb leszek, és minden alkalommal úgy cselekszem, hogy nekem jó legyen.

Rák

Egy új fejezet kezdődik az életemben. Készen állok arra, hogy a múlt eseményeit, amelyek szenvedést és fájdalmat okoztak, lezárjam. Megtanulok álmodni, és bizakodva tekintek a jövőre.

Oroszlán

Teljes mértékben átadom magam a jó dolgoknak, átveszem az életem irányítását. Bármi is történjen, mindennek meglátom a pozitív oldalát. Teljes odaadással élvezem az életem minden percét.

Szűz

A szórakozást és a kalandot választom, hagyom, hogy szárnyaljon a képzeletem. Kilépek az általam felállított korlátok közül, és élvezni fogok minden pillanatot. Megtanulok örülni, és a mosoly soha nem múlik el az arcomról.

Mérleg

Magamra, a belső fejlődésemre irányítom minden figyelmem. Megtanulom, hogy minden körülmények között én legyek a legfontosabb önmagam számára. Szeretem és elfogadom magam, megérdemlem a boldogságot.

Skorpió

Ebben az évben az Univerzumra hagyom a sorsom irányítását. A boldog pillanatokra összpontosítok, nem fektetek energiát a negatív emberekre, történésekre. Türelmesen várok, hogy rátaláljak az utamra.

Nyilas

Ebben az évben az őszinteség lesz a legfontosabb érték számomra. Felállítom a fontossági sorrendet az életemben, leveszem az álarcot, és nyílt lapokkal játszom. Hiteles, erős és boldog személyiség leszek.

Bak

Sokkal kedvesebb és elfogadóbb leszek önmagammal. Nem kérek elnézést a hibáim miatt, sokkal inkább arra törekszem, hogy tanuljak belőlük. Tévedni emberi dolog, a legfontosabb a megbocsátás, és a továbblépés.

Vízöntő

Kinyitom a szívem, hogy közelebb kerüljek a számomra legfontosabb emberhez. Tisztában vagyok vele, hogy akinek szerepe van az életemben, azzal előbb-utóbb találkozni fogok. Azok véleményét veszem figyelembe, akik elfogadnak olyannak, amilyen vagyok.

Halak

Tovább már nem egy elérhetetlennek tűnő álmot hajtok, hanem megpróbálok minden apró győzelemnek jobban örülni. Nem ijedek meg a nehézségektől, harcolni fogok mindazért, amit el szeretnék érni. Az ismeretlentől való félelem már nem szerves része az életemnek.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek